Skip links

Д-р Михаил Главинов

12+
Години Опит
2000+
Доволни Пациенти

Спокойствието на д-р Главинов е неговата отличителна черта, то обаче съвсем не се дължи на случайността. Зад увереността на нашия хирург стоят години опит и работа по много и различни случаи.

Д-р Главинов е с над 12 години опит като орален хирург и имплантолог. Сред основните му професионални интереси е усъвършенстването на дигитално водената имплантология, чрез която вероятността от усложнения при интервенция се свежда до минимум.

Получава образованието си във Факултета по Дентална медицина към Медицински университет София, като се дипломира успешно през 2010 г. Между 2013 г. и 2017 г. специализира Орална хирургия във ВМА-София. Кариерният му път преминава и през Клиника по лицево-челюстна хирургия, в последствие е назначен на длъжност асистент към Клиниката по ортопедия и травматология.

През 2015 година влиза в редовете на тогавашния Военномедицински отряд за бързо реагиране към Военномедицинска академия.

Част е от екипа на Impression Dent от създаването на клиниката като гост-лекар, а от края на 2022г оглавява хирургията и имплантологията в клиниката.

Курс Дигитално водена хирургия в лицево-челюстната област

Курс по PRP (плазмотерапия в лицево-челюстната област)

Курсове по Пластична хирургия, УНГ болести, Дентални импланти I-во, II-ро и III-то ниво

Курс по Анестезиология и реанимация и Обща хирургия

Специализиран курс по неврохирургия

Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността

Автор е на публикации в специализирани медицински издания

Член на Български зъболекарски съюз

Полезни Статии