Skip links

Ортодонтско лечение с брекети

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Лечението на нашата пациентка започна още, когато беше съвсем малко момиче на около 6-годишна възраст и премина през няколко етапа във времето.

Започнахме с поставянето на лигвални пластинки за разширяване на горната челюст, тъй като за новопробилите зъби нямаше достатъчно място и се наблюдаваше струпване на зъби в горната и долната челюст.

Така започна пътят към красивата и перфектно подредена усмивка на една млада госпожица. За нея външността беше от изключително значение, тъй като от малка се занимаваше професионално с музика и се подготвяше за голямата сцена.

Преди лечението

След като всички постоянни зъби пробиха преминахме към втория етап на лечението. Поставихме RPE апарат за разширяване на горната челюст, тъй като вторият зъб беше разположен към небцето. 

По време на финалния трети етап преминахме към поставяне на брекети на горната и долната челюст и корекция на захапката. Така постигнахме перфектната усмивка за една бъдеща музикална звезда.

След лечението

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Яна Бялева

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр.  Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.