Aлайнери Invisalign

Aлайнери Invisalign

Стартирайте вашето вълнуващо пътуване към по-красива усмивка с прозрачните алайнери на Invisalign.

Системата Invisalign е Най-напредналата технология в света за алайнери. Тя е

Модерна.                  Удобна.                    Сигурна

Какво е Invisalign

Инвизалайн – прозрачната алтернатива на брекетите!

Инвизалайн  е много напреднал метод, равносилен на лечението с брекети и с негова помощ могат да се лекуват диагнози като:

Невидимите шини се изработват чрез 3D технология, която показват как ще се изместят зъбите при всяко преместване на шината. Тоест имате възможността да си видите преди да се започне лечението как ще изглеждат зъбите ви след лечението

Това прави този метод напълно предвидим, тъй като още преди Вашият зъболекар да постави инвизалайн брекетите, вие можете да видите как ще изглежда усмивката ви само след няколко процедури.

Как работи инвизалайн?

За разлика от обикновените брекети, инвизалайн технологията представлява поредица от прозрачни шини, всяка от които се носи по една седмици. Направени са така, че постепенно да изместват подредбата на зъбите, за да се постигне за максимално кратко време желания резултат.

Невидимите брекети са удобни за носене, не се виждат и не причиняват неудобство, не пречат на говора, което ги прави предпочитани и от малки и от големи пациенти.

Продължителност на лечението

Времето,  зависи от различни фактори, включително състоянието на вашата захапка и колко криви са зъбите ви. Средно за повечето възрастни процесът на лечение е около година, но може да продължи до две години. Алайнерите трябва да се носят приблизително от 20 до 22 часа всеки ден, през цялото време на Вашето лечение. Резултатите до голяма степен зависят от това колко последователно го правите.

Прозрачни Алайнери Invisalign Impression Dent.jpeg

Цена

Първоначалната консултация с Invisalign е безплатна. Екипът на Impression Dent предлага и гъвкави условия за плащане, които улесняват повечето ни пациенти.

Цената на Invisalign зависи от сложността на лечението и специфичните особености на зъбите при всеки пациент.

Имате въпрос ? Може, да се свържете с нас

1 Step 1


GDPR съгласие
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Call Now ButtonПозвънете ни!