Aлайнери Invisalign

Какво представлява системата Алайнери Invisalign ?

Стартирайте вашето вълнуващо пътуване към по-красива усмивка с прозрачните алайнери на Invisalign. Системата Invisalign е Най-напредналата технология в света за алайнери.
Системата алайнери Invisalign е 
модерна
удобна
сигурна

Какво e Invisalign ?

Инвизалайн – прозрачната алтернатива на брекетите!

Инвизалайн  е много напреднал метод, равносилен на лечението с брекети и с негова помощ могат да се лекуват диагнози като:

Невидимите шини се изработват чрез 3D технология, която показват как ще се изместят зъбите при всяко преместване на шината. Тоест имате възможността да си видите преди да се започне лечението как ще изглеждат зъбите ви след лечението

Това прави този метод напълно предвидим, тъй като още преди Вашият зъболекар да постави инвизалайн брекетите, вие можете да видите как ще изглежда усмивката ви само след няколко процедури.

Как работи инвизалайн?

За разлика от обикновените брекети, инвизалайн технологията представлява поредица от прозрачни шини, всяка от които се носи по една седмици. Направени са така, че постепенно да изместват подредбата на зъбите, за да се постигне за максимално кратко време желания резултат.

Невидимите брекети са удобни за носене, не се виждат и не причиняват неудобство, не пречат на говора, което ги прави предпочитани и от малки и от големи пациенти.

Продължителност на лечението

Времето,  зависи от различни фактори, включително състоянието на вашата захапка и колко криви са зъбите ви. Средно за повечето възрастни процесът на лечение е около година, но може да продължи до две години. Алайнерите трябва да се носят приблизително от 20 до 22 часа всеки ден, през цялото време на Вашето лечение. Резултатите до голяма степен зависят от това колко последователно го правите.

Вижте новата си усмивка след само 60 сек.

braverman invisalign logo

Сканирайте кода по-долу и направете селфи, за да стартирате вашето SmilveView изживяване.

Сканирайте с камерата на вашия телефон QR кода и ще бъдете препратени към страницата на SmileView, за да започнете процеса. Може да изпозлвате и бутона

invisalign test 1

Алайнери Invisalign цена ?

Екипът на Impression Dent предлага и гъвкави условия за плащане, които улесняват повечето ни пациенти.

Цената на Invisalign зависи от сложността на лечението и специфичните особености на зъбите при всеки пациент.

Алайнери Invisalign на изплащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ с

лого БНП париба
Ортодонт Доктор Яна Мохаммад-Бялева

Вашият лекар

Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Ортодонт

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.

Въпроси и отговори

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с Алайнери Invisalign, зададени от нашите пациенти