Новата усмивка на Диона

Красивата певеица Диона избра Дентална клиника Impression Dent гр.София, за своята нова усмивка

Има и едни такива жени, които винаги, навсякъде и погледнати от всеки един ъгъл, трябва да изглеждат добре, особено когато професията им го налага. Такъв е случаят и с една от клиентките ни – добре познатата на всички Диона.
Тя постъпва в клиниката ни с идеята за пълна промяна. Избира Impression Dent, защото мнозина от колегите и приятелите ѝ ни препоръчват. В онзи момент Диона не харесва усмивката си и в консултацията с екипа ни споделя за целта си – тя да бъде перфектна.
Какво направихме, за да сбъднем мечтата ѝ и какви бяха стъпките, които предприехме, прочетете малко по-долу:

 • Всяко първо посещение на наш пациент преминава след предварително записан час за консултация. В рамките ѝ се дебатира за текущото състояние на усмивката и това, което би могло да се постигне в бъдеще.
  Когато Диона посети клиниката ни, на първо място направихме рентгенова снимка, целяща установяване състоянието на зъбите. Взехме отпечатъци, които да ни помогнат за по-нататъшното лечение и не на последно място изготвихме лечебен и финансов план, по който да се движим.
  В рамките на това посещение успяхме да изготвим и wax-up – восъчен моделаж на предстоящата зъбна промяна. Това се случва след като по отпечатъка на челюстта се отлее гипсов модел, върху който с восък се изработва бъдещата нова визия на зъбите. По този начин пациентите успяват да добият пълна представа за това как би изглеждала усмивката им след финализиране на лечението.

   

 • Така дойде време и за следващото посещение на Диона в Дентална клиника гр.София – Impression Dent, в рамките на което преминахме и към основната част от работата ни.

Изпилихме минимално горните и долните ѝ зъби, като по този начин подготвихме горните за поставяне на фасети, а долните – за поставяне на циркониеви коронки. На долната челюст поставяне на фасети не бе удачен вариант, тъй като при по-криви зъби, тази технология не се препоръчва.
Специалистите ни поставиха временни зъби, с които пациентката трябваше да продължи нормалното си ежедневие още няколко дни, докато дойде и моментът за поставяне на изготвените фасети и коронки.

 

 • Последното посещение на Диона при нас със сигурност беше запомнящо се – както за самата нея, така и за екипа ни.
  Вероятно позитивната ѝ реакция след поставяне на прес-кера
  мичните фасети на горните зъби и циркониевите коронки на долните, предизвика у нас удовлетворението, че работата ни със сигурност е свършена перфектно.

Постигнахме забележителен резултат, който предизвика заслужени овации за екипа ни и многобройни комплименти към пациентката ни.

Ако и вие мечтаете за своята перфектна усмивка и сте в търсене на най-добрите специалисти, с помощта на които, можете да я постигнете, доверете се на Impression Dent!

Свържете се с екипа на Дентална клиника Impression Dent, запазете своя час за първи безплатен преглед и се доверете на опита, който несъмнено се оказва най-ценен!

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

д-р Ибрахим Бялев от Дентална клиника Impression Dent

Вашият лекар

Д-р Бялев

Естетична Стоматология

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в естетичната стоматология, той залага на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, като следва тенденциите в областта на стоматологията.

Вижте други клинични случай

1 Мирела Бахова
Клинични случаи
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Болки в ставата бяха поводът Мирела да дойде на консултация при д-р Яна Мохаммад-Бялева. Причината да иска да посети стоматолог обаче беше, че искаше да подобри външния вид на усмивката си и да се радва на перфектно подредени зъби.

Прочети цялата статия
преди-след ортодонтско лечение алайнери Invisalign
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Неправилно подреждане на зъбите беше причината нашата пациентка да се обърне към д-р Яна Мохаммад-Бялева за консултация. По време на първоначалния преглед се установи, че за корекция на усмивката ще е необходимо ортодонтско лечение. За щастие обаче то не се наложи да продължи дълго благодарение на системата прозрачни алайнери Invisalign®.

Прочети цялата статия
Clinical-case-Invisalign-Dr-Yana-Before-After
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Множество диастеми (разстояния) и неправилна подредба на зъбите доведоха нашия пациент в кабинета на д-р Яна Мохаммад-Бялева. Неговото желание беше да подобри усмивката си и да може да се усмихва широко и уверено.

Прочети цялата статия