Дентална Клиника Impression Dent с отличие от Business & Fashion Awards 2021

Дентална-Клиника-Impression-Dent-Награда

На 29 ноември в София бяха раздадени престижните награди “Business & Fashion Awards 2021“. На бляскавата церемония присъстваха стотици гости, сред които едни от най-известните и обичани личности в България. Призове бяха раздадени в няколко сфери, а Impression Dent получи наградата в категория „Дентална клиника“.
„Сърдечно благодарим за наградата, която ни беше връчена! Плакета, който държим в ръцете си, е нашата мотивация да не спираме да работим така отдадено в полза на пациентите си и да не се отказваме, въпреки предизвикателствата в световен мащаб“, коментираха д-р Бялев и д-р Мохаммад-Бялева.
Тазгодишното издание на Business & Fashion Awards се проведе с кауза в подкрепа на българските семейства с репродуктивни проблеми и набирането на средства, с които те могат да осъществят мечтата си – появата на тяхната рожба.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

фасети сапфирени дентална клиника Impression Dent гр.София
Д-р Бялев

Цена на циркониеви коронки – защо те са най-добрата инвестиция за усмивката?

Циркониевите коронки са смятани за символ на натурална естетика в стоматологията, тъй като се доближават най-много до вида на естествените зъби. Предимствата им са безспорни, а единственият им недостатък е сравнително високата цена. Дали обаче тя наистина е толкова висока предвид качеството им?

Прочети цялата статия
Smqna-na-amalgama-plobmi-dentalni-kliniki-Sofia
Полезно
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Кога да подменим амалгамените пломби?

Амалгамените пломби са често срещани, като някои пациентите могат да имат по няколко такива. Причината – честата им употреба в близкото минало. Какви са недостатъците на амалгамата и кога е време на подменим старите пломби?

Прочети цялата статия