Дентална Клиника Impression Dent с отличие от Business & Fashion Awards 2021

Дентална-Клиника-Impression-Dent-Награда

На 29 ноември в София бяха раздадени престижните награди “Business & Fashion Awards 2021“. На бляскавата церемония присъстваха стотици гости, сред които едни от най-известните и обичани личности в България. Призове бяха раздадени в няколко сфери, а Impression Dent получи наградата в категория „Дентална клиника“.
„Сърдечно благодарим за наградата, която ни беше връчена! Плакета, който държим в ръцете си, е нашата мотивация да не спираме да работим така отдадено в полза на пациентите си и да не се отказваме, въпреки предизвикателствата в световен мащаб“, коментираха д-р Бялев и д-р Мохаммад-Бялева.
Тазгодишното издание на Business & Fashion Awards се проведе с кауза в подкрепа на българските семейства с репродуктивни проблеми и набирането на средства, с които те могат да осъществят мечтата си – появата на тяхната рожба.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

детско ортодонтско лечение дентална клиника Impression Dent гр.София
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

5 вредни навика, които водят до криви на зъби при децата?

Редица нездравословни навици могат да изглеждат безобидни отстрани, но понякога крият сериозни рискове от изкривяване на зъбите. Тези навици могат да станат за причина за по-сериозни проблеми, ако не бъдат изкоренени в детството. Кой са те и какви са опасностите, които крият?

Прочети цялата статия
Чувствителни-зъби-лечение-и-причини
Полезно
Д-р Бялев

Чувствителни зъби. Какви са причините и как се лекува?

Чувствителността на зъбите е проблем, с който се сблъскват много хора. За съжаление той често води до сериозен дискомфорт, като в немалко случаи значително влошава качеството на живот на страдащите от него

Прочети цялата статия
x-ray-teeth
Полезно
д-р Гребенарова

Има ли риск при използването на дентален рентген?

Рентгеновите снимки в стоматологията са един от основните диагностични похвати. Благодарение на тях всеки дентален лекар може да установи с най-голяма точност наличието

Прочети цялата статия