Skip links

Дентална Клиника Impression Dent с отличие от Business & Fashion Awards 2021

На 29 ноември в София бяха раздадени престижните награди “Business & Fashion Awards 2021“. На бляскавата церемония присъстваха стотици гости, сред които едни от най-известните и обичани личности в България. Призове бяха раздадени в няколко сфери, а Impression Dent получи наградата в категория „Дентална клиника“.
„Сърдечно благодарим за наградата, която ни беше връчена! Плакета, който държим в ръцете си, е нашата мотивация да не спираме да работим така отдадено в полза на пациентите си и да не се отказваме, въпреки предизвикателствата в световен мащаб“, коментираха д-р Бялев и д-р Мохаммад-Бялева.
Тазгодишното издание на Business & Fashion Awards се проведе с кауза в подкрепа на българските семейства с репродуктивни проблеми и набирането на средства, с които те могат да осъществят мечтата си – появата на тяхната рожба.

Здравей,
аз съм Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.