лого дентална клиника Impression Dent София

Дентална Клиника Impression Dent с отличие от Business & Fashion Awards 2021

Дентална-Клиника-Impression-Dent-Награда

На 29 ноември в София бяха раздадени престижните награди “Business & Fashion Awards 2021“. На бляскавата церемония присъстваха стотици гости, сред които едни от най-известните и обичани личности в България. Призове бяха раздадени в няколко сфери, а Impression Dent получи наградата в категория „Дентална клиника“.
„Сърдечно благодарим за наградата, която ни беше връчена! Плакета, който държим в ръцете си, е нашата мотивация да не спираме да работим така отдадено в полза на пациентите си и да не се отказваме, въпреки предизвикателствата в световен мащаб“, коментираха д-р Бялев и д-р Мохаммад-Бялева.
Тазгодишното издание на Business & Fashion Awards се проведе с кауза в подкрепа на българските семейства с репродуктивни проблеми и набирането на средства, с които те могат да осъществят мечтата си – появата на тяхната рожба.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

Какво представляват фасетите
Полезно
Д-р Бялев

Какво представляват зъбните фасети

За всички онези пациенти, които имат различни притеснения относно естетичния вид на зъбите си, фасетите се явяват едно от най-добрите решения. В подходящите случаи те могат да подобрят драстично цялостния външен вид на зъбите на човек и заедно с това да изградят нова визия, която да бъде причина за много по-добро самочувствие.

Прочети цялата статия