Специално предложение „За нейната скъпоценна усмивка“ през март в Impression dent

specialno-predlojenie-skapocenna-usmivka-

С комплимент към всички дами през март в Impression Dent празнуваме женствеността, защото знаем, че най-скъпоценното бижу за една жена е нейната усмивка.

Зарадвайте любимата жена или накарайте своята усмивка да заблести със специалното предложение на Impression Dent по повод 8-ми март. Вземете пакет „За нейната скъпоценна усмивка“ на специална цена от 150лв. вместо 230лв.

Какво включва пакет „За нейната скъпоценна усмивка“?

  • Професионално почистване и полиране на зъби

  • Поставяне на дентално бижу Swarovski

Запишете своя час за консултация и преглед на тел +359 886 117 887 или през контактната ни форма. Доверете грижата за усмивката си на Impression Dent – „Дентална клиника на годината“ за 2021 година, наградена от Business and Fashion Awards.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

Анелия-нова-усмивка-Дентална-Клиника-гр.София-Impression-Dent
Полезно
Д-р Бялев

Видове Фасети. Кой да изберем?

Фасетите са един от най-предпочитаните методи за корекция на несъвършенства по зъбите. В съвременната естетична стоматология изборът на фасети е богат, а за да разберете кои биха най-подходящите за вас трябва да съобразите редица фактори.

Прочети цялата статия
Pulpit-Kakvo-Predstavlqva-Dentalna-Klinika-Impression-Dent.
Полезно
д-р Главинов

Вадене на зъб. Какво е нужно да знаем?

Ваденето на зъб е една от най-неприятните асоциации, с които повечето хора свързват стоматологията. В Impression Dent се борим по последно да спасим всеки зъб, но понякога ваденето му или т.нар. екстракция е просто неизбежно.

Прочети цялата статия