Клиничен случай Надежда – циркониеви коронки

Прекрасната Надежда пропътува разстоянието от Лондон до София с една единствена надежда – да има красивата усмивка, за която мечтаеше отдавна. Тя се обърна към екипа на дентална клиника Impression Dent след като вече имаше един неуспешен опит да преобрази усмивката си в клиника извън Европа. Резултатът при нея не беше задоволителен и не отговаря нито на нейната представа за перфектна усмивка, нито на най-високите стандарти в естетичната стоматология. Тя вече беше обиколила няколко дентални клиники преди да дойде при нас. 

Поставените фасети на горната челюст изглеждаха неестествено и я караха да се притеснява. Задачата на екипа ни беше усложнена от факта, че на пациентката вече бяха поставени фасети, които не бяха от най-висококачествен материал. За екипа на д-р Бялев обаче няма невъзможни неща. 

Започнахме лечението на Надежда с обстоен преглед. След него стана ясно, че най-доброто решение на пациентката е старите фасети да бъдат премахнати, а на тяхно място да се поставят циркониеви коронки, тъй като зъбите ѝ вече бяха претърпели поражения заради старите фасети. 

Klinichen Sluchai Cirkonievi Koronki Impression Dent Sofia 1

След поставянето на новите циркониеви коронки (макар и само на горната челюст) усмивката на Надежда беше изцяло преобразена. Нашата пациентка остана толкова доволна, че скоро след това се върна при нас, за да направим преобразяване с циркониеви коронки и на долната челюст. Резултатът беше повече от впечатляващ – усмивката на Надежда беше изцяло преобразена и придаде съвършено нова хармония на прекрасното ѝ лице.

Нашата пациентка си тръгна щастлива и удовлетворена с новата си усмивка, която вече не може да бъде помрачена дори от пословично лошото време в английската столица. За екипа ни остана удовлетворението от добре свършената работа. Случаят на Надежда беше още едно напомняне за нас, че вървим в правилната посока, тъй като никога не правим компромис с качеството нито на използваните материали, нито с работата си. 

Tzirkonievi-Koronki-Dentalna-Klinika-Impression-Dent-Sofia

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

д-р Ибрахим Бялев от Дентална клиника Impression Dent

Вашият лекар

Д-р Бялев

Естетична Стоматология

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в естетичната стоматология, той залага на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, като следва тенденциите в областта на стоматологията.

Вижте други клинични случай

преди-след ортодонтско лечение алайнери Invisalign
Клинични случаи
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Неправилно подреждане на зъбите беше причината нашата пациентка да се обърне към д-р Яна Мохаммад-Бялева за консултация. По време на първоначалния преглед се установи, че за корекция на усмивката ще е необходимо ортодонтско лечение. За щастие обаче то не се наложи да продължи дълго благодарение на системата прозрачни алайнери Invisalign®.

Прочети цялата статия
Clinical-case-Invisalign-Dr-Yana-Before-After
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Множество диастеми (разстояния) и неправилна подредба на зъбите доведоха нашия пациент в кабинета на д-р Яна Мохаммад-Бялева. Неговото желание беше да подобри усмивката си и да може да се усмихва широко и уверено.

Прочети цялата статия
Zaglavna-Klinichen-Sluchai-Bonding
Клинични случаи
Д-р Бялев

Клиничен случай – бондинг

Бондингът е един от най-нашумелите напоследък процедури за корекция на различни несъвършенства на зъбите (форма, големина и т.н). В този случай д-р Яна Мохаммад – Бялева използва метода за възстановяване на естетическия вид на усмивката на пациент с т. нар. абразия (некариозното разрушаване на зъбните тъкани).

Прочети цялата статия