Skip links

Д-р Яна Мохаммад-Бялева с престижно отличие от конкурса „First Lady“

Д-р Яна Мохаммад-Бялева беше отличена с престижна награда от конкурса „MRS Bulgaria First Lady“ на бляскава церемония в столицата. Д-р Бялева получи почетната статуетка в категория „Здраве – дентална медицина“ за постиженията си като специалист ортодонт и мениджър на дентална клиника Impression Dent. 

„За мен е чест и привилегия да съм сред тазгодишните носителки на наградата! Тя е огромно признание, но и огромна отговорност, която имам пред обществото, пациентите и колегите си. 

Благодаря на организаторите на конкурса, на тези, които ме номинираха и на журито, което ме избра сред толкова много достойни претендентки“, заяви тя непосредствено след като получи наградата. 

„Благодарна съм най-вече на моя съпруг и партньор не само в живота, но и в професията д-р Ибрахим Бялев, както и на нашия невероятен екип в дентална клиника Impression Dent! Вие сте моята мотивация за всичко и ви обичам с цялото с цялото си сърце“, не скри вълнението си д-р Яна Мохаммад-Бялева.

Наградата „Първа дама“  за поредна година отличи забележителните постиженията  на най-успешните дами в няколко от основните сфери на живота и бизнеса, сред които мода, лайфстайл, култура, благотворителност, медицина, бизнес и икономика.  

Естетична Дентална клиника Impression Dent гр.София беше сред компаниите, които подкрепиха събитието, като осигури специални подаръци за всяка от победителките в различните категории.

Здравей,
аз съм Д-р Яна Бялева

Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва „Факултет по Дентална медицина“ към Медицински университет гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.