Д-р Яна Мохаммад-Бялева с престижно отличие от конкурса „First Lady“

D-r-Yana-Nagrada-First-Lady-Medicina

Д-р Яна Мохаммад-Бялева беше отличена с престижна награда от конкурса „MRS Bulgaria First Lady“ на бляскава церемония в столицата. Д-р Бялева получи почетната статуетка в категория „Здраве – дентална медицина“ за постиженията си като специалист ортодонт и мениджър на дентална клиника Impression Dent. 

„За мен е чест и привилегия да съм сред тазгодишните носителки на наградата! Тя е огромно признание, но и огромна отговорност, която имам пред обществото, пациентите и колегите си. 

Благодаря на организаторите на конкурса, на тези, които ме номинираха и на журито, което ме избра сред толкова много достойни претендентки“, заяви тя непосредствено след като получи наградата. 

„Благодарна съм най-вече на моя съпруг и партньор не само в живота, но и в професията д-р Ибрахим Бялев, както и на нашия невероятен екип в дентална клиника Impression Dent! Вие сте моята мотивация за всичко и ви обичам с цялото с цялото си сърце“, не скри вълнението си д-р Яна Мохаммад-Бялева.

Наградата „Първа дама“  за поредна година отличи забележителните постиженията  на най-успешните дами в няколко от основните сфери на живота и бизнеса, сред които мода, лайфстайл, култура, благотворителност, медицина, бизнес и икономика.  

Естетична Дентална клиника Impression Dent гр.София беше сред компаниите, които подкрепиха събитието, като осигури специални подаръци за всяка от победителките в различните категории.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

фасети сапфирени дентална клиника Impression Dent гр.София
Полезно
Д-р Бялев

Цена на циркониеви коронки – защо те са най-добрата инвестиция за усмивката?

Циркониевите коронки са смятани за символ на натурална естетика в стоматологията, тъй като се доближават най-много до вида на естествените зъби. Предимствата им са безспорни, а единственият им недостатък е сравнително високата цена. Дали обаче тя наистина е толкова висока предвид качеството им?

Прочети цялата статия
Smqna-na-amalgama-plobmi-dentalni-kliniki-Sofia
Полезно
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Кога да подменим амалгамените пломби?

Амалгамените пломби са често срещани, като някои пациентите могат да имат по няколко такива. Причината – честата им употреба в близкото минало. Какви са недостатъците на амалгамата и кога е време на подменим старите пломби?

Прочети цялата статия