Д-р Яна Мохаммад-Бялева с престижно отличие от конкурса „First Lady“

D-r-Yana-Nagrada-First-Lady-Medicina

Д-р Яна Мохаммад-Бялева беше отличена с престижна награда от конкурса „MRS Bulgaria First Lady“ на бляскава церемония в столицата. Д-р Бялева получи почетната статуетка в категория „Здраве – дентална медицина“ за постиженията си като специалист ортодонт и мениджър на дентална клиника Impression Dent. 

„За мен е чест и привилегия да съм сред тазгодишните носителки на наградата! Тя е огромно признание, но и огромна отговорност, която имам пред обществото, пациентите и колегите си. 

Благодаря на организаторите на конкурса, на тези, които ме номинираха и на журито, което ме избра сред толкова много достойни претендентки“, заяви тя непосредствено след като получи наградата. 

„Благодарна съм най-вече на моя съпруг и партньор не само в живота, но и в професията д-р Ибрахим Бялев, както и на нашия невероятен екип в дентална клиника Impression Dent! Вие сте моята мотивация за всичко и ви обичам с цялото с цялото си сърце“, не скри вълнението си д-р Яна Мохаммад-Бялева.

Наградата „Първа дама“  за поредна година отличи забележителните постиженията  на най-успешните дами в няколко от основните сфери на живота и бизнеса, сред които мода, лайфстайл, култура, благотворителност, медицина, бизнес и икономика.  

Естетична Дентална клиника Impression Dent гр.София беше сред компаниите, които подкрепиха събитието, като осигури специални подаръци за всяка от победителките в различните категории.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

детско ортодонтско лечение дентална клиника Impression Dent гр.София
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

5 вредни навика, които водят до криви на зъби при децата?

Редица нездравословни навици могат да изглеждат безобидни отстрани, но понякога крият сериозни рискове от изкривяване на зъбите. Тези навици могат да станат за причина за по-сериозни проблеми, ако не бъдат изкоренени в детството. Кой са те и какви са опасностите, които крият?

Прочети цялата статия
Чувствителни-зъби-лечение-и-причини
Полезно
Д-р Бялев

Чувствителни зъби. Какви са причините и как се лекува?

Чувствителността на зъбите е проблем, с който се сблъскват много хора. За съжаление той често води до сериозен дискомфорт, като в немалко случаи значително влошава качеството на живот на страдащите от него

Прочети цялата статия
x-ray-teeth
Полезно
д-р Гребенарова

Има ли риск при използването на дентален рентген?

Рентгеновите снимки в стоматологията са един от основните диагностични похвати. Благодарение на тях всеки дентален лекар може да установи с най-голяма точност наличието

Прочети цялата статия