Циркониеви коронки с подарък протетичен анализ през юли

Zircown Crowns Promotion July 2022

Искате да преобразите усмивката си напълно с циркониеви коронки? През целия месец юли в дентална клиника Impression Dent подаряваме протетичен анализ на стойност 200 лв. преди поставяне на циркониеви коронки. 

Циркониевите коронки са най-доброто решение за цялостна промяна на усмивката, което съвременната дентална медицина може да предложи.  Освен безупречната естетика циркониевите коронки имат множество предимства пред традиционните металокерамични коронки. 

Сред тях са отличната биологична съвместимост, здравината и устойчивостта на материала, липсата на опасност от отчупване на парчета от повърхността им. При циркониевите коронки няма риск от алергични реакции и оцветяване на венеца, което понякога се случва вследствие на окисляването на металния компонент при други коронки.

Проблемът с чувствителността също е решен, тъй като циркониевите коронки не реагират на големи температурни амплитуди при топло и студено. Те гарантират натурална естетика, тъй като циркониевият скелет може да бъде оцветен в 16 различни нюанса, което позволява изключителна прецизност при избор на цвета. 

Запишете своя час за преглед и консултация на телефон +359 886 117 887 и бутона долу

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

детско ортодонтско лечение дентална клиника Impression Dent гр.София
Полезно
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

5 вредни навика, които водят до криви на зъби при децата?

Редица нездравословни навици могат да изглеждат безобидни отстрани, но понякога крият сериозни рискове от изкривяване на зъбите. Тези навици могат да станат за причина за по-сериозни проблеми, ако не бъдат изкоренени в детството. Кой са те и какви са опасностите, които крият?

Прочети цялата статия
Чувствителни-зъби-лечение-и-причини
Полезно
Д-р Бялев

Чувствителни зъби. Какви са причините и как се лекува?

Чувствителността на зъбите е проблем, с който се сблъскват много хора. За съжаление той често води до сериозен дискомфорт, като в немалко случаи значително влошава качеството на живот на страдащите от него

Прочети цялата статия
x-ray-teeth
д-р Гребенарова

Има ли риск при използването на дентален рентген?

Рентгеновите снимки в стоматологията са един от основните диагностични похвати. Благодарение на тях всеки дентален лекар може да установи с най-голяма точност наличието

Прочети цялата статия