Циркониеви коронки с подарък протетичен анализ през юли

Zircown Crowns Promotion July 2022

Искате да преобразите усмивката си напълно с циркониеви коронки? През целия месец юли в дентална клиника Impression Dent подаряваме протетичен анализ на стойност 200 лв. преди поставяне на циркониеви коронки. 

Циркониевите коронки са най-доброто решение за цялостна промяна на усмивката, което съвременната дентална медицина може да предложи.  Освен безупречната естетика циркониевите коронки имат множество предимства пред традиционните металокерамични коронки. 

Сред тях са отличната биологична съвместимост, здравината и устойчивостта на материала, липсата на опасност от отчупване на парчета от повърхността им. При циркониевите коронки няма риск от алергични реакции и оцветяване на венеца, което понякога се случва вследствие на окисляването на металния компонент при други коронки.

Проблемът с чувствителността също е решен, тъй като циркониевите коронки не реагират на големи температурни амплитуди при топло и студено. Те гарантират натурална естетика, тъй като циркониевият скелет може да бъде оцветен в 16 различни нюанса, което позволява изключителна прецизност при избор на цвета. 

Запишете своя час за преглед и консултация на телефон +359 886 117 887 и бутона долу

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

фасети сапфирени дентална клиника Impression Dent гр.София
Полезно
Д-р Бялев

Цена на циркониеви коронки – защо те са най-добрата инвестиция за усмивката?

Циркониевите коронки са смятани за символ на натурална естетика в стоматологията, тъй като се доближават най-много до вида на естествените зъби. Предимствата им са безспорни, а единственият им недостатък е сравнително високата цена. Дали обаче тя наистина е толкова висока предвид качеството им?

Прочети цялата статия
Smqna-na-amalgama-plobmi-dentalni-kliniki-Sofia
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Кога да подменим амалгамените пломби?

Амалгамените пломби са често срещани, като някои пациентите могат да имат по няколко такива. Причината – честата им употреба в близкото минало. Какви са недостатъците на амалгамата и кога е време на подменим старите пломби?

Прочети цялата статия