Клиничен случай – Фасети и Алайнери Invisalign

Случаят, който ви представяме днес е резултат от съвместната работа на д-р Бялев и д-р Яна Мохаммад-Бялева. Поради комплексния характер на случая на нашата пациентка се наложи да бъде проведено, както ортодонтско, така и протетично лечение. 

Първият проблем, който нашата пациентка искаше да разреши беше да подобри естетичния вид на усмивката си. След проведена консултация и анализ от д-р Бялев беше взето решение корекциите да бъдат извършени посредством фасети без изпиляване. Така постигнахме желата форма на зъбите, за която нашата пациентка мечтаеше. 

Тъй като при нея се налагаше и ортодонтско лечение д-р Яна Бялева избра да го проведе със системата прозрачни алайнери Invisalign®. Освен, че постигат забележителни резултати, алайнерите Invisalign® са изцяло дискретни и причиняват значително по-малък дискомфорт от традиционните брекети. 

Посредством системата Invisalign® само в рамките на няколко месеца при пациентката успешно беше коригирана захапката. Двете челюсти бяха разширени и така постигнахме по-широка и по-красива усмивка. 

Накрая лечението завърши с избелване чрез системата за домашно избелване Philips Zoom , благодарение, на която зъбите бяха избелени с няколко тона, а новата усмивка на нашата пациентка стана наистина ослепителна. 

Преди

Клиничн-случай-фасети-преди-ляво 2
Клиничн-случай-фасети-преди-долна 2
Клиничн-случай-фасети-преди-фронт
Клиничн-случай-фасети-преди-горна 2
Клиничн-случай-фасети-преди-дясно 2

След

Клиничн-случай-фасети-след-ляво
Клиничн-случай-фасети-след-долна 1
Клиничн-случай-фасети-след-фронт
Клиничн-случай-фасети-след-горна 1
Клиничн-случай-фасети-след-долна

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

д-р Ибрахим Бялев от Дентална клиника Impression Dent

Вашият лекар

Д-р Бялев

Естетична Стоматология

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в естетичната стоматология, той залага на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, като следва тенденциите в областта на стоматологията.

Вижте други клинични случай

Zaglavna-Klinichen-Sluchai-Bonding
Клинични случаи
Д-р Бялев

Клиничен случай – бондинг

Бондингът е един от най-нашумелите напоследък процедури за корекция на различни несъвършенства на зъбите (форма, големина и т.н). В този случай д-р Яна Мохаммад – Бялева използва метода за възстановяване на естетическия вид на усмивката на пациент с т. нар. абразия (некариозното разрушаване на зъбните тъкани).

Прочети цялата статия
лого дентална клиника Impression Dent гр.София
Клинични случаи
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Днес ви представяме клиничен случай лечение на флуороза от практиката на д-р Яна Мохаммад-Бялева. Както ясно се вижда от снимките флуорозата е състояние, което сериозно уврежда емайла на зъбите. Освен естетически, този проблем може да доведе и до редица рискове за цялостното здравословно състояние на пациентите, страдащи от флуороза.

Прочети цялата статия
лого дентална клиника Impression Dent гр.София
Д-р Бялев

Клиничен случай – Циркониеви коронки

Клиничният случай, който ви представяме днес, е цялостна промяна на усмивката посредством циркониеви коронки. Лечението на нашата пациентка премина през няколко етапа, докато постигнем желания резултат. Ето как протече то:

Прочети цялата статия