Skip links

Задайте вашите въпроси на нашия ортодонт

Искате да перфектно подредена усмивка, притеснявате се от криви и неправилно подредени зъби, но не знаете кое е най-подходящото за Вас лечение? Сигурни сме, че имате стотици въпроси как да постигнете мечтаната усмивка. 

Сега имате възможност да зададете всички свои въпроси към нашият ортодонт д-р Яна Мохаммад-Бялева в рамките на кампанията “Въпроси и отговори с д-р Яна Бялева” и да получите надежда информация и препоръки за Вашия конкретен случай. 

Д-р Яна Мохаммад-Бялева е специалист с богат опит в ортодонтското лечение и Gold provider за България на най-модерната система прозрачни алайнери Invisalign. 

Следете публикациите, посветени на кампанията в социалните мрежи Facebook и Instagram и задавайте вашите въпроси като коментари до 25.10.23г. 

Д-р Яна ще отговори на всички в специално видео, което ще публикуваме на 27.10.23г. 

Всички задали своите въпроси ще участват в специална томбола и един от тях ще спечели безплатна лична консултация и изготвяне на персонален лечебен план. Победителят ще изтеглим на случаен принцип в края на видеото. 

Здравей,
аз съм Д-р Яна Бялева

Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва „Факултет по Дентална медицина“ към Медицински университет гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.