Skip links

Новият 3-ти епизод на „Нова усмивка, ново аз“ тази вечер по Code Fashion TV

Очаквайте епизод 3 на първото самостоятелно рилити на Impression Dent „Нова усмивка, ново аз“ тази вечер от 21:00ч. в ефира на телевизия Code Fashion TV.

В епизода тази вечер победителката от едноименния кастинг „Нова усмивка, ново аз“ Нора Иванова ще направи една от най-важните стъпки в преобразяването на усмивката си по пътя към промяната.

За Нора предстои първата процедура в Impression Dent за поставянето на дентални ипланти, с които да се възстановят многото липсващи зъби и дъвкателната и функция.  

Именно чрез тази интервенция опитният хирург-имплантолог на Impression Dent д-р Михаил Главинов ще положи основите на една нова красива и здрава усмивка, която да служи на пациентката за цял живот.
Как ще протече процедурата в клиниката и с какви проблеми ще се сблъскат лекарите от екипа? Как се отразява на Нора промяната до момента и какво смятат нейните близки за участието ѝ в риалити проекта, който обещава да промени живота ѝ?

Гледайте „Нова усмивка, ново аз“ всеки понеделник от 21:00ч с повторение в неделя от 11:00ч, както и в YouTube канала на Impression Dent ТУК.

Leave a comment