Skip links

Циркониеви коронки - Надежда

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Прекрасната Надежда пропътува разстоянието от Лондон до София с една единствена надежда – да има красивата усмивка, за която мечтаеше отдавна. Тя се обърна към екипа на дентална клиника Impression Dent след като вече имаше един неуспешен опит да преобрази усмивката си в клиника извън Европа. 

Резултатът при нея не беше задоволителен и не отговаря нито на нейната представа за перфектна усмивка, нито на най-високите стандарти в естетичната стоматология. Тя вече беше обиколила няколко дентални клиники преди да дойде при нас.

Поставените фасети на горната челюст изглеждаха неестествено и я караха да се притеснява. Задачата на екипа ни беше усложнена от факта, че на пациентката вече бяха поставени фасети, които не бяха от най-висококачествен материал. За екипа на д-р Бялев обаче няма невъзможни неща.

Започнахме лечението на Надежда с обстоен преглед. След него стана ясно, че най-доброто решение на пациентката е старите фасети да бъдат премахнати, а на тяхно място да се поставят циркониеви коронки, тъй като зъбите ѝ вече бяха претърпели поражения заради старите фасети.

След поставянето на новите циркониеви коронки (макар и само на горната челюст) усмивката на Надежда беше изцяло преобразена. 

Нашата пациентка остана толкова доволна, че скоро след това се върна при нас, за да направим преобразяване с циркониеви коронкии на долната челюст. Резултатът беше повече от впечатляващ – усмивката на Надежда беше изцяло преобразена и придаде съвършено нова хармония на прекрасното ѝ лице.

Нашата пациентка си тръгна щастлива и удовлетворена с новата си усмивка, която вече не може да бъде помрачена дори от пословично лошото време в английската столица. 

За екипа ни остана удовлетворението от добре свършената работа. Случаят на Надежда беше още едно напомняне за нас, че вървим в правилната посока, тъй като никога не правим компромис с качеството нито на използваните материали, нито с работата си. 

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.