Skip links

Д-р Ибрахим Бялев

Естетична Стоматология

Д-р Бялев е с 8 години опит в денталната естетика. Основател е на дентална клиника IMPRESSION DENT в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива денталната си практика, с разбиране към пациентите и техните нужди.

Д-р Яна Мохамаад-Бялева

Естетичен Ортодонт

Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва „Факултет по Дентална медицина“ към Медицински университет гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.

Д-р Михаил Главинов

Орален Хирург

Спокойствието на д-р Главинов е неговата отличителна черта, то обаче съвсем не се дължи на случайността. Зад усереността на нашият хирург стят години опит и работа по много и различни случаи.

Ваня Трендафчева

Генерален мениджър

Ваня е човек с много призвания (и образования) и затова не е изненада, че управлението на цялата клиника и процесите в нея ѝ се отдават толкова добре. След дълги години като финансов мениджър в корпоративния свят, днес тя е човекът, който води клиниката напред към следващите й цели с широка усмивка. Освен безупречен професионалист, Ваня е и една от най-изтънчените дами в екипа, на която всички искрено се възхищаваме.

Евелин Цанева

Бранд Мениджър

Еви, както я наричаме всички в клиниката, е нашият креативен човек и “говорител”. Дойде при нас с намерението да ни стане пациент, а стана част от нашия сплотен екип. Освен, че отговаря за рекламата и представянето ни, нейната най-важна мисия е да развива бранда IMPRESSION DENT и да се грижи за нашия безупречен имидж.

Петър

Дентален Асистент

Енергията на Петър е сравнима с тази на ядрен реактор - винаги готов за приключения и отдаден на работата си. С чаровната си усмивка пленява всички, а изкуството е негова втора природа. Неслучайно често влиза в ролята на оператор и заснема голяма част от кадрите за рекламните кампании на клиниката.

Мерт

Дентален Асистент

Млад и амбициозен, Мерт трупа опит в Impression Dent докато успешно следва дентална медицина след като вече е завършил зъботехника. Освен обещаващ бъдещ стоматолог Мерт е един от най-лъчезарните колеги в отбора на Impression Dent и истински джентълмен, за което може да потвърди нежната половина от екипа.

Андреа

Дентален Асистент

Ади съчетава в себе си най-доброто от изкуството и медицината. Освен безупречен дентален асистент, получил образованието си в Обединеното кралство, Ади е и обещаващ млад зъботехник. Тя е човекът, благодарение на когото заснемането на нашите пациенти преди и след лечение не би било така професионално. И това далеч не е случайно, защото фотографското ѝ образование определено е ценно, за да постигнем естетиката, за която всички мечтаем.

Иванна

Медицинска сестра

Своя солиден опит като операционна медицинска сестра Иванна трупа в една от най-реномираните многопрофилни болници в страната. Денталната медицина и по-конкретно естетичната стоматология обаче са нейната страст и като част от екипа на Impression Dent тя е сред „виновниците“ за много променени усмивки. Винаги ведра и усмихната, тя е сред онези хора, които могат да ви накарат да се почувствате добре веднага. Извън клиниката Иванна е горда майка на две прекрасни дъщери и един домашен любимец.

Цветина

Мениджър обслужване на клиенти

Цвети е първата и най-лъчезарна усмивка, която посреща пациентите в IMPRESSION DENT. Тя е причината за усмивките и спокойствието на всички в клиниката и за това нашите пациенти наистина да се чувстват прекрасно и в приятелска атмосфера. Красивата Цвети е човекът, с когото нашите пациенти не искат да се разделят дори след края на лечението си.

Дебора

Дентален асистент

Дебора започва професионалния си път в утвърдена дентална клиника в столицата, а днес е част от звездния екип на Impression Dent. Въпреки, че получава образование в сферата на бизнеса и предприемачеството, бързо разбира, че нейното призвание са усмивките на пациентите, за които се грижи ежедневно. С намигване признава, че повече от работата обича само почивката и партитата, макар в кабинета да излъчва само и единствено професионализъм.