Skip links

Д-р Ибрахим Бялев

Холивудска Усмивка

Д-р Бялев е с 8 години опит в денталната медицина. Основател е на дентална клиника IMPRESSION DENT в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива денталната си практика, с разбиране към пациентите и техните нужди.

Д-р Яна Мохаммад-Бялева

Ортодонт

Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва „Факултет по Дентална медицина“ към Медицински университет гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия.

Д-р Михаил Главинов

Орален Хирург

Спокойствието на д-р Главинов е неговата отличителна черта, то обаче съвсем не се дължи на случайността. Зад увереността на нашият хирург стоят години опит и работа по много и различни случаи.

Д-р Мерт Карайсенов

Лекар по Дентална Медицина

Млад и амбициозен д-р Карайсенов се грижи за терапията и профилактиката на нашите пациенти. Още по време на следването си той трупа опит като дентален асистент в ежедневната работа с пациенти, като преди това е завършил специалност “Зъботехника”.

Освен обещаващ млад лекар, д-р Карайсенов е един от най-лъчезарните колеги в отбора на Impression Dent и истински джентълмен, за което може да потвърди нежната половина от екипа.

м.с. Иванна Сикандер

Медицинска сестра

Своя солиден опит като операционна медицинска сестра Иванна трупа в една от най-реномираните многопрофилни болници в страната.

Денталната медицина обаче са нейната страст и като част от екипа на Impression Dent тя е сред „виновниците“ за много променени усмивки. Винаги ведра и усмихната, тя е сред онези хора, които могат да ви накарат да се почувствате добре веднага. Извън клиниката Иванна е горда майка на две прекрасни дъщери и един домашен любимец.

Петър

Дентален Асистент

Енергията на Петър е сравнима с тази на ядрен реактор - винаги готов за приключения и отдаден на работата си. С чаровната си усмивка пленява всички, а изкуството е негова втора природа. Неслучайно често влиза в ролята на оператор и заснема голяма част от кадрите за рекламните кампании на клиниката.

Дебора

Дентален асистент

Дебора започва професионалния си път в утвърдена дентална клиника в столицата, а днес е част от звездния екип на Impression Dent. Въпреки, че получава образование в сферата на бизнеса и предприемачеството, бързо разбира, че нейното призвание са усмивките на пациентите, за които се грижи ежедневно. С намигване признава, че повече от работата обича само почивката и партитата, макар в кабинета да излъчва само и единствено професионализъм.

Евелин Цанева

Бранд Мениджър

Еви, както я наричаме всички в клиниката, е нашият креативен човек и “говорител”. Дойде при нас с намерението да ни стане пациент, а стана част от нашия сплотен екип. Освен, че отговаря за рекламата и представянето ни, нейната най-важна мисия е да развива бранда IMPRESSION DENT и да се грижи за нашия безупречен имидж.

Лорина

Специалист продажби

Възпитаник на Виенския университет Лорина съчетава в себе си финес и желязна дисциплина. След успешното си дипломиране като фармацевт в австрийската столица, Лорина се завръща в България и днес намира удовлетворение в това да подкрепя нашите пациенти през целия път, по който вървят, за да преобразят усмивката си.

Тя е човекът, който ще ви посрещне с усмивка и ще Ви помогне да организирате цялото си лечение - от първата визита до изготвянето на лечебен и финансов план. В свободното си време е любител на природата и животните. Мечтае един ден да създаде свой собствен козметичен бранд.

Илияна

Регистратор

Млада и лъчезарна Илияна е първата усмивка, която посреща пациентите на Impression Dent. Тя ще Ви посрещне, като ще се погрижи посещението Ви при нас да е истински приятно изживяване и ще Ви съдейства с всички административни детайли. Илияна съчетава успешно работата в клиниката с обучението си по психология. Интересите ѝ са насочени към криминалната психология, лингвистиката и воденето на преговори. Нейна голяма страст е спортът и по-конкретно бокса, където може да се похвали с републиканска титла.

Гергана

Зъботехник

За работата на Гери като зъботехник можем да твърдим, че е сравнима с ювелирно изкуство. Нейната отдаденост, старание, прецизност и внимание към детайла са формулата на всяка красива усмивка.

Завършва Медицинския Колеж в София през 2014г и от тогава е посветена на каузата да помага на пациентите да се усмихват без притеснения. В свободното си време се занимава с йога и медитация, които я учат на спокойствие и търпение. А силите и вдъхновението си черпи от природата.

Георги

Зъботехник

Макар да изглежда внушително, Георги е човек с особен финес що се касае до работата му. Целеустремен и прецизен винаги се старае да постига съвършенство в изработените от него конструкции, като отчита и най-малките детайли в анатомията и естетиката на зъбите.

Завършил е МК" Йорданка Филаретова" в гр. София със специалност “Зъботехника”. Мотивация и вдъхновение черпи от пациентите, чиито усмивки е помогнал да се променят. Свободното си време посвещава на любимите си хобита - спортните коли и фитнеса.

Александър

Зъботехник

Прецизен и отдаден на работата си - такъв е Алекс в зъботехническата лаборатория. След като завършва специалност “Зъботехника” в МК" Йорданка Филаретова" в гр. София насочва интересите си към снемаемото протезиране и дигиталния дизайн на усмивката.

Днес те са негов основен професионален фокус. Казва, че макар зъботехниката да не е “екстремна” дейност, в нея има много адреналин. В свободното си време разпуска като играе хокей на лед. И това съвсем не е случайно, тъй като цели шест години се е състезавал професионално в този спорт.