Skip links

Холивудска усмивка

Hollywood Smile

За някои холивудска, за други диамантена… има много начини да наречете красивата усмивка и само един да я постигнете – чрез пълна и прецизна промяна.

Затова д-р Бялев създаде и прилага уникален протокол за пълно преобразяване на усмивката чрез изготвянето на индивидуален план, съобразен със състоянието и желанията на всеки пациент. 

В Impression Dent вярваме, че всеки е уникален и заслужава уникална и неповторима усмивка, на която да се радва цял живот.

Защо да изберем пълно преобразяване на усмивката от д-р Бялев?

Постигаме хармонична и красива усмивка като коригираме протетично несъвършенствата, които не харесвате у усмивката си

Съобразяваме цвета, формата и големината на зъбите с индивидуалните предпочитания и характеристики на пациента (форма на лицето, цвят на косата, кожата, очите и т.н.)

Използваме най-висок клас медицински цирконий с изключителни качества за направата на нашите коронки и фасети

Изготвяме персонализиран лечебен план, който следваме стриктно през цялото време и който Ви представяме подробно на специална среща преди започване на лечението

Работим с мултидисциплинарен екип – в Impression Dent не вярваме в специалистите по всичко, затова нашият екип от стоматолог, ортодонт и имплантолог се събира, за да предложи комплексно лечение, когато това се налага

Подкрепяме Ви през цялото време, докато тече процесът по преобразяване на Вашата усмивка

Кое отличава подхода на д-р Бялев от останалите?

Убедени, че страхът и притесненията от посещението при стоматолог са пречка пред красивата усмивка, която трябва да бъде преодоляна, създадохме приятна атмосфера, където не се чувствате като „на зъболекар“.
Няма за какво да се тревожите, когато знаете какво Ви предстои!

Воден от тази максима д-р Бялев въведе уникален протокол от 6 стъпки, с които предварително запознаваме в детайли всеки пациент още преди започване на лечението му и отговаряме на всички негови въпроси и притеснения. Така през цялото времена на Вашата промяна Вие сте наясно какво предстои и коя е следващата стъпка, а ние сме спокойни, че няма за какво да се безпокоите и можете да се отдадете напълно на процеса.

Мнения от наши пациенти

Didi TotevaDidi Toteva
18:47 10 Oct 22
I want to express my gratitude to Dr. Ibrahim and the entire team. Because without them I wouldn't have this smile. Thank you from the bottom of my heart. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Daria kDaria k
10:14 13 Sep 22
Provided an informative consultation for me, we’re very responsive, and understood my needs.
Antoniya YonovaAntoniya Yonova
16:06 11 Mar 22
I am very happy with my new smile from Dr Byalev and his team - they did their best and the result is amazing! Thank you so much!
Mikael WilmarthMikael Wilmarth
15:45 13 Dec 20
They are perfect !!! Nice front desk !!! all the best !!!
js_loader