Skip links

Клиничен случай пълна рехабилитация на усмивката с циркониеви коронки

Клиничен случай пълна рехабилитация на усмивката с циркониеви коронки

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Желанието да има здрава и красива усмивка доведе Николай при д-р Бялев в дентална клиника Impression Dent. Подобно ма много наши пациенти и той беше отлагал дълго необходимото лечение заради притеснения от посещението в зъболекарския кабинет.

Какво установихме по време на първия преглед?

Несъвършенствата на усмивката на Николай бяха видими и с невъоражено око. Зъбите имаха изключително нездрав и неестетичен външен вид – неправилна подредба, както и множество жълто-кафеникави петна по цялото съзъбие бяха първото нещо, което се забелязваше.
Добрите новини дойдоха при по-обстойния дентален преглед, при който не се установиха по-сериозни скрити проблеми.

Как подходихме за разрешаване на проблема?

Задачата ни в този случай беше да възвърнем едновременно функцията и естетиката на усмивката на Николай и разбира се да можем да предложим на пациента устойчиво във времето решение. В Impression Dent изповядваме философията, че пациентът в най-добри случай прави зъбите си веднъж и завинаги.

Затова изготвихме за Николай лечебен план за цялостно възстановяване на всички зъби с най-висок клас циркониеви коронки. Така успяхме да разрешим трайно всички проблеми, с които пациентът дойде при нас. Коригирахме успешно формата, големината и цвета на зъбите, като крайният резултат , както се вижда от фотоснимките, е една хармонична и балансирана усмивка. Промяната донесе на Николай усмивка, която пасва перфектно на неговите черти на лицето и е съобразена изцяло с неговата външност и характер.

Днес той се гордее с новата си усмивка, която не спира да показва на света, а ние освен щастливи за добре свършената работа, сме и радостни, че можем да споделим още един успешен случай, който да послужи за пример и вдъхновение на тези, които мечтаят за промяна. 

Преди Циркониеви Коронки.

След Циркониеви Коронки.

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Яна Бялева

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр.  Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.