Skip links

Клиничен Случай – Дарина

Клиничен случай "Дарина"

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Дарина дойде при нас недоволна от усмивката, която имаше, въпреки, че беше вложила немалко време и средства в нея. Липсата на хармония и видимите несъвършенства „крадяха“ от самочувствието й и тя беше твърдо решена да промени това. 

Какво установихме при първия преглед и консултация?

След обстоен преглед и след като видяхме състоянието и вида на старите конструкции, които й бяха поставени – бяхме единодушни в решението да направим цялостна рехабилитация на усмивката й чрез поставяне на нови циркониеви конструкции, изработени от най-висок клас медицински цирконий. 

Как подходихме за разрешаване на проблема?

За да удовлетворим естетичните нужди на на нашата пациентка изработихме зъби с форма, цвят и големина съобразени изцяло с пропорциите на нейното лице, цвета на кожата, косата и очите й. Така постигнахме изключително хармонична и натурална усмивка, която приляга идеално на Дарина.

За да постигнем истинска хармония и цялостен баланс на финала направихме лазерна корекция на венците. 

Днес Дарина е повече от щастлива и не спира да показва новата си усмивка на света, а лицето й сияе, както се вижда от снимките.

Преди лечението

След лечението

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.