Skip links

Ортодонтско лечение
с алайнери Invisalign®

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Неправилно подреждане на зъбите беше причината нашата пациентка да се обърне към д-р Яна Мохаммад-Бялева за консултация. По време на първоначалния преглед се установи, че за корекция на усмивката ще е необходимо ортодонтско лечение. За щастие обаче то не се наложи да продължи дълго благодарение на системата прозрачни алайнери Invisalign®.

Д-р Яна Мохаммад-Бялева избра да проведе лечението със системата Invisalign®, за да бъде то максимално комфортно за пациентката. При нея беше избран вариант със 7 сета прозрачни шини, а лечението продължи в рамките на около 2 месеца. 

За разлика от обикновените брекети, технологията на Invisalign® представлява поредица от прозрачни шини, всяка от които се носи по една седмица. Направени са така, че постепенно да изместват подредбата на зъбите, за да се постигне за максимално кратко време желания резултат.

Фактът, че алайнерите Invisalign® са изключително дискретни беше още един плюс за пациентката ни, защото не ѝ се налагаше да се притеснява дали ще се забелязват отдалеч. 

След приключване на ортодонтското лечение, което даде безупречни резултати (вижте снимките), беше време за един финален щрих, който да подчертае красотата на усмивката – избелване на със системата Philips Zoom домашни условия. 

Така освен с перфектно подредена усмивка нашата пациентка се сдоби и с искрящо бели зъби. 

Преди лечението с Invisalign.

След лечението с Invisalign.

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Яна Бялева

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр.  Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.