Skip links

Ортодонтско лечение
с алайнери Invisalign®

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Болки в ставата бяха поводът Мирела да дойде на консултация при д-р Яна Мохаммад-Бялева. Причината да иска да посети стоматолог обаче беше, че искаше да подобри външния вид на усмивката си и да се радва на перфектно подредени зъби. 

Преди да се заеме с естетиката обаче д-р Яна Мохаммад-Бялева обърна приоритетно внимание на оплакванията, с които пациентката дойде. Болките в ставата, за които тя съобщаваше, по думите ѝ се характеризираха с „пукане“ и „щракане“. 

След обстоен дентален преглед се установи, че пациентката е с променена захапка. В хода на лечението се предприе разширяване на челюстите, нивелиране и отваряне на място за имплант поради липсващ зъб. 

Отчитайки желанието на Мирела за естетична промяна на усмивката, справянето с проблемите ѝ само протетично не беше възможно и затова нашият ортодонт предприе описаният по-горе комплексен подход. Тя избра да проведе лечението със системата прозрачни алайнери Invisalign®

Освен, че постигат резултати напълно сравними с брекетите, алайнерите Invisalign® са изключително дискретни и така носенето им е далеч по-малко обременяващо.

Мирела прояви истинска воля и търпение и в рамките на една година беше изключително стриктна по време на всички етапи на лечение. С днешна дата, тя вече се радва на красива и перфектно подредена усмивка, която изглежда зашеметяваща и наистина ослепителна. 

Преди лечението с Invisalign.

След лечението с Invisalign.

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Яна Бялева

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр.  Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.