Skip links

Фасети и Алайнери Invisalign

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Случаят, който ви представяме днес е резултат от съвместната работа на д-р Бялев и д-р Яна Мохаммад-Бялева. Поради комплексния характер на случая на нашата пациентка се наложи да бъде проведено, както ортодонтско, така и протетично лечение.

Първият проблем, който нашата пациентка искаше да разреши беше да подобри естетичния вид на усмивката си. След проведена консултация и анализ от д-р Бялев беше взето решение корекциите да бъдат извършени посредством фасети без изпиляване. Така постигнахме желата форма на зъбите, за която нашата пациентка мечтаеше.

Тъй като при нея се налагаше и ортодонтско лечение д-р Яна Бялева избра да го проведе със системата прозрачни алайнери Invisalign®. Освен, че постигат забележителни резултати, алайнерите Invisalign® са изцяло дискретни и причиняват значително по-малък дискомфорт от традиционните брекети.

Посредством системата Invisalign® само в рамките на няколко месеца при пациентката успешно беше коригирана захапката. Двете челюсти бяха разширени и така постигнахме по-широка и по-красива усмивка.

Накрая лечението завърши с избелване чрез системата за домашно избелване Philips Zoom , благодарение, на която зъбите бяха избелени с няколко тона, а новата усмивка на нашата пациентка стана наистина ослепителна.

Преди лечението

След лечението

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.