Skip links

Циркониеви коронки - Галина

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

Галина дойде в естетична дентална клиника Impression Dent гр.София с ясното съзнание, че иска да има здрава и красива усмивка. Тя страдаше от пародонтоза, която вече беше оставила негативно отражение върху усмивката ѝ. Още по време на първата си консултация с д-р Бялев тя беше категорична, че иска да подходи проактивно и да се погрижи за здравето си преди да започне да губи зъбите си.

Галина сподели, че основните ѝ притеснения (освен парадонтозата) са свързани и с ускореното натрупване на зъбен камък при нея и че от доста време забелязва износване на емайла, а броят на кариесите се увеличава. Въз времето тя беше правила бондинг на част от зъбите си неколкократно, но резултатите за нея не бяха задоволителни. Въпреки, че беше избелва зъбите си няколко пъти, ефектът от тези процедури също не беше удовлетворителен.

Предвид проблемите на Галина най-доброто решение за нея беше цялостно преобразяване на усмивката с циркониеви коронки. Така започнахме с вземане на предварителни отпечатъци. Последва една от най-важните стъпки в процеса на лечение, а именно изпиляването на зъбите. Следващата стъпка беше поставянето на временни зъби на Галина, изработени чрез CAD/CAM технология. Последният етап от лечението беше поставянето на изработените специално за него циркониеви коронки и така усмивката на нашата пациентка отново засия.

През цялото време Галина беше изцяло отдадена на процеса и спокойно можем да кажем, че тя бе един от най-дисциплинираните пациенти в Impression Dent, като стриктно спазва всички препоръки както по време на лечението, така и след него. Накрая резултатите бяха точно толкова удовлетворяващи както за нея, така и за екипа ни.

Галина си тръгна от клиниката с широка усмивка, а за нас освен задоволството от добре свършената работа, остана и удоволствието, че имаме привилегията да работим с толкова позитивни хора, които истински ни мотивират.

Преди лечението

След лечението

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.