Skip links

Новата забележителната
усмивка на Анелия

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

За екипа на Дентална клиника Impression Dent е изключително удоволствие да сбъдва мечтите за красива усмивка на хилядите пациенти, преминали през вратите ни.

Благодарение на дългогодишния ни опит и отличните резултати, които постигаме ежедневно, се превръщаме и в избора на едни от най-популярните хора в лайфстайл средите в България, което за нас е огромна привилегия.

Поредният клиничен случай, за който ви обещахме, че ще разкажем, е този на една от най-разпознаваемите и обичани жени у нас – прекрасната поп фолк певица Анелия. 

Благодарим и за доверието, което ни гласува и сме щастливи, че успяхме да ѝ осигурим забележителната усмивка, с която да продължава да печели още милиони сърца.

Как постигнахме това и какъв беше процесът, през който преминахме, вижте:

Първа консултация на Анелия в Естетична Дентална Клиника Impression Dent – гр. София

Първата консултация на Анелия се проведе спрямо стандартите, наложени в клиниката ни – имахме възможността да се запознаем детайлно със състоянието на зъбите ѝ и да извършим панорамна рентгенография, благодарение на която специалистите ни да установят съществуват ли заболявания и травми на зъбите и челюстите. За наша радост такива не бяха забелязани, а това ни даде възможността да вземем предварителни отпечатъци за протетичен анализ.

Пациентката посети кабинета ни с вече извършена бондинг процедура на фронталните зъби, които с времето са променили цвета си, а това е повлияло и на цялостния външен вид на усмивката. 

Това беше и причината да стартираме лечението максимално бързо, като за целта изготвихме лечебен и финансов план, по който да се водим. Заедно с пациента решихме да се спрем на цялостна промяна на усмивката, доверявайки се на качеството, а именно – Циркониеви коронки

Второ Посещение на Анелия при Д-р Бялев

За да продължим работата си, при второто посещение на Анелия изпилихме зъбите и минимално, като по този начин ги подготвихме за поставянето на временни пластмасови коронки, идентични на истинските ѝ зъби. Изпиляването извършихме спрямо най-съвременните изисквания, щадящи венците и предпазващи от възможни последващи възпаления.

Благодарение на най-модерните технологии, с които в Дентална клиника Impression Dent работим, предоставяме възможността за изработване на CAD-CAM коронки чрез 3D компютърен дизайн. 

При тази технология човешкият фактор е сведен до минимум, което ни позволява да съкратим драстично времето за изработване на коронките, а самите те да бъдат детайлно и прецизно копие на тези зъби, които в последствие ще се превърнат в постоянни.

В продължение на една седмица Анелия се запознаваше с новата си усмивка и успя да разбере дали формата, цвета и размера на поставените временни CAD-CAM коронки са подходящи за нея и отговарящи на изискванията ѝ.

След лечението

Поставяне на циркониеви коронки за новата усмивка на Анелия

За пълна естетика, по-голяма здравина и безупречен вид, в последното посещение на Анелия при нас, избрахме да заложим на поставянето на циркониеви коронки – изработени с изключителна точност и доближаващи се максимално до естествените зъби на човек. 

Това със сигурност беше най-подходящото решение, имайки предвид, че пациентката ни е певица.

В рамките само на няколко часа екипът ни постави специално изработените коронки, които не само промениха изцяло вида на усмивката на Анелия, но още на мига и позволиха да огрее кабинета ни като една истинска звезда – такава, каквато всички я познаваме.

Съсредоточени в това да сбъдваме мечтите ви за красива усмивка и водещи от желанието да постигаме най-добри резултати, ние от Impression Dent сме на разположение да отговорим на всичките ви въпроси, да ви предоставим най-добрите решения, с чиято помощ да напишем заедно с вас историята на новата ви усмивка.

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.