Skip links

Новата усмивка на Диона

Дентална клиника Impression Dent.

Как започна всичко?

расивата певеица Диона избра Дентална клиника Impression Dent гр.София, за своята нова усмивка

Има и едни такива жени, които винаги, навсякъде и погледнати от всеки един ъгъл, трябва да изглеждат добре, особено когато професията им го налага. Такъв е случаят и с една от клиентките ни – добре познатата на всички Диона.

Тя постъпва в клиниката ни с идеята за пълна промяна. Избира Impression Dent, защото мнозина от колегите и приятелите ѝ ни препоръчват. 

В онзи момент Диона не харесва усмивката си и в консултацията с екипа ни споделя за целта си – тя да бъде перфектна. Какво направихме, за да сбъднем мечтата ѝ и какви бяха стъпките, които предприехме, прочетете малко по-долу:

Всяко първо посещение на наш пациент преминава след предварително записан час за консултация. В рамките ѝ се дебатира за текущото състояние на усмивката и това, което би могло да се постигне в бъдеще.


Когато Диона посети клиниката ни, на първо място направихме рентгенова снимка, целяща установяване състоянието на зъбите. 

Взехме отпечатъци, които да ни помогнат за по-нататъшното лечение и не на последно място изготвихме лечебен и финансов план, по който да се движим.


В рамките на това посещение успяхме да изготвим и wax-up – восъчен моделаж на предстоящата зъбна промяна. Това се случва след като по отпечатъка на челюстта се отлее гипсов модел, върху който с восък се изработва бъдещата нова визия на зъбите. 

По този начин пациентите успяват да добият пълна представа за това как би изглеждала усмивката им след финализиране на лечението.

Така дойде време и за следващото посещение на Диона в Дентална клиника гр.София – Impression Dent, в рамките на което преминахме и към основната част от работата ни.

Изпилихме минимално горните и долните ѝ зъби, като по този начин подготвихме горните за поставяне на фасети, а долните – за поставяне на циркониеви коронки. 

На долната челюст поставяне на фасети не бе удачен вариант, тъй като при по-криви зъби, тази технология не се препоръчва.

Специалистите ни поставиха временни зъби, с които пациентката трябваше да продължи нормалното си ежедневие още няколко дни, докато дойде и моментът за поставяне на изготвените фасети и коронки.

Последното посещение на Диона при нас със сигурност беше запомнящо се – както за самата нея, така и за екипа ни.
Вероятно позитивната ѝ реакция след поставяне на прес-керамичните фасети на горните зъби и циркониевите коронки на долните, предизвика у нас удовлетворението, че работата ни със 

сигурност е свършена перфектно. Постигнахме забележителен резултат, който предизвика заслужени овации за екипа ни и многобройни комплименти към пациентката ни.

След лечението

Към всички клинични случаи

Мнения от наши пациенти

Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT“, в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.