Skip links

Алайнери Invisalign

Можете да видите как бихте изглеждали след лечение с Invisalign само за 60 секунди! Сканирайте QR кода с телефона си или последвайте линка ТУК и следвайте стъпките.

☎️ За повече информация и записване за консултация на тел. 0886117887

Какво представлява Invisalign ?

Инвизалайн – прозрачната алтернатива на брекетите! Инвизалайн е много напреднал метод, равносилен на лечението с брекети и с негова помощ могат да се лекуват диагнози като:

Дълбока захапка, Кръстосана захапка във фронталния и в страничния участък,  Отворена захапка, Струпвания могат да се затварят диастеми и треми (разстояния) между зъбите.

Невидимите шини се изработват чрез 3D технология, която показват как ще се изместят зъбите при всяко преместване на шината.

Как работи Invisalign?

За разлика от обикновените брекети, инвизалайн технологията представлява поредица от прозрачни шини, всяка от които се носи по една седмици. Направени са така, че постепенно да изместват подредбата на зъбите, за да се постигне за максимално кратко време желания резултат. Невидимите брекети са удобни за носене, не се виждат и не причиняват неудобство, не пречат на говора, което ги прави предпочитани и от малки и от големи пациенти.

Продължителност на лечението

Времето,  зависи от различни фактори, включително състоянието на вашата захапка и колко криви са зъбите ви. 

Средно за повечето възрастни процесът на лечение е около година, но може да продължи до две години. Алайнерите трябва да се носят приблизително от 20 до 22 часа всеки ден, през цялото време на Вашето лечение. Резултатите до голяма степен зависят от това колко последователно го правите.

Д-р Яна Мохаммад-Бялева

Аз ще се погрижа да имаш перфектно подредена усмивка. Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва Медицински университет „Факултет по Дентална медицина“ в гр.  Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.

Често Задавани Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата: поставяне на фасети, зададени от нашите пациенти

Invisalign е практически невидимият начин за изправяне на зъби и постигaне на желаната усмивка, за която винаги сте мечтали. Използва се усъвършенствана 3D компютърна технология за изображения, като Invisalign изобразява вашият цялостен план за лечение въз основа на предписанието на вашия стоматолог, от първоначалното положение на вашите зъби до крайното желано положение. По индивидуална поръчка се изработват поредица от прозрачни алайнери за вашите зъби като имат за цел да движите зъбите ви малко по малко. Всеки от алайнерите се носи 1-2 седмици преди да бъдат заменени от следващите в поредицата, като постепенно се придвижва към прогнозираната крайна позиция. Времето за лечение ще бъде определено от вашия сертифициран стоматолог по Invisalign според вашите специфични нужди.

Invisalign алайнерите са почти невидими. Никой дори не може да забележи че носите тези практически прозрачни алайнери. Животът може да продължи нормалния си ход, тъй като системата Invisalign върши своята работа дискретно. Invisalign алайнерите са подвижни, което ви дава гъвкавост да ядете и пийте това, което искате по време на лечението, като просто премахнете алайнерите. И можете също така да премахнете алайнерите, за да изчеткате зъбите си дори и с конци, както обикновено за свеж дъх и за поддържане на добро устна хигиена. За разлика от традиционните фиксирани брекети, няма метални дъги. Това означава, че в повечето случаи прекарвате по-малко време при вашия сертифициран Invisalign лекар за корекии. Invisalign ви позволява да видите вашите виртуални резултати и план за лечение, преди дори да започнете лечение, за да можете да видите как Вашите зъби се очаква да изглеждат, когато лечението Ви приключи.

За разлика от традиционните брекети, Invisalign не само контролира количеството на движение на един алайнер, но също така времето на движение. Така че на всеки етап, само определени зъби имат право да се движат, съгласно плана за лечение на Invisalign.

Align Technology, Inc., компанията, която произвежда Invisalign, е основана през 1997г. 

Общата продължителност зависи от сложността на лечение и е сравнимa с тaзи на традиционните брекети. Обикновено лечението може да продължи между 3 и 18 месеца. По време на Вашата консултация, Вашият Invisalign ортодонт може да ви предостави повече подробна информация.

 

Мнения от наши пациенти

Didi TotevaDidi Toteva
18:47 10 Oct 22
I want to express my gratitude to Dr. Ibrahim and the entire team. Because without them I wouldn't have this smile. Thank you from the bottom of my heart. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Daria kDaria k
10:14 13 Sep 22
Provided an informative consultation for me, we’re very responsive, and understood my needs.
Antoniya YonovaAntoniya Yonova
16:06 11 Mar 22
I am very happy with my new smile from Dr Byalev and his team - they did their best and the result is amazing! Thank you so much!
Mikael WilmarthMikael Wilmarth
15:45 13 Dec 20
They are perfect !!! Nice front desk !!! all the best !!!
js_loader