Ден на оралното здраве с BioGaia® Prodentis в Impression Dent

Den-na-oralnoto-zdrave-Dentalna-Klinika-Impression-Dent
Den na oralnoto zdrave Dentalna Klinika Impression Dent Sofia biogaia new
Den na oralnoto zdrave Dentalna Klinika Impression Dent Sofia biogaia

Дентална клиника Impression Dent беше домакин на специално събитие, посветено на пробиотичната грижа за добро орално здраве. То беше ораганизирано от нашите партньори от Bio Gaia България. 

През целия ден пациентите на клиниката имаха възможност да се запознаят отблизо с уникалния пробиотичен комплекс BioGaia® Prodentis, да тестват сами продукта и да получат специални подаръци. 

BioGaia® Prodentis е уникален продукт, който подпомага здравословния бактериален баланс с устната кухина и така спомага за доброто здраве на зъбите и венците. 

Таблетките за смучене BioGaia® Prodentis спомагат за добавянето на полезни бактерии в устата, защото съдържат комбинация от два щама живи бактерии и така спомагат за здравето на зъбите и венците.
Те са лесни и удобни за прием по всяко време, имат приятен ментов вкус и не съдържат захар. 

Продуктът е предпочитан и от пациентите, и от денталните лекари, защото е устойчив към най-често използваните антибиотици и има ефект дори по време на антибиотично лечение. 

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

детско ортодонтско лечение дентална клиника Impression Dent гр.София
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

5 вредни навика, които водят до криви на зъби при децата?

Редица нездравословни навици могат да изглеждат безобидни отстрани, но понякога крият сериозни рискове от изкривяване на зъбите. Тези навици могат да станат за причина за по-сериозни проблеми, ако не бъдат изкоренени в детството. Кой са те и какви са опасностите, които крият?

Прочети цялата статия
Чувствителни-зъби-лечение-и-причини
Полезно
Д-р Бялев

Чувствителни зъби. Какви са причините и как се лекува?

Чувствителността на зъбите е проблем, с който се сблъскват много хора. За съжаление той често води до сериозен дискомфорт, като в немалко случаи значително влошава качеството на живот на страдащите от него

Прочети цялата статия
x-ray-teeth
Полезно
д-р Гребенарова

Има ли риск при използването на дентален рентген?

Рентгеновите снимки в стоматологията са един от основните диагностични похвати. Благодарение на тях всеки дентален лекар може да установи с най-голяма точност наличието

Прочети цялата статия