Ден на оралното здраве с BioGaia® Prodentis в Impression Dent

Den-na-oralnoto-zdrave-Dentalna-Klinika-Impression-Dent
Den na oralnoto zdrave Dentalna Klinika Impression Dent Sofia biogaia new
Den na oralnoto zdrave Dentalna Klinika Impression Dent Sofia biogaia

Дентална клиника Impression Dent беше домакин на специално събитие, посветено на пробиотичната грижа за добро орално здраве. То беше ораганизирано от нашите партньори от Bio Gaia България. 

През целия ден пациентите на клиниката имаха възможност да се запознаят отблизо с уникалния пробиотичен комплекс BioGaia® Prodentis, да тестват сами продукта и да получат специални подаръци. 

BioGaia® Prodentis е уникален продукт, който подпомага здравословния бактериален баланс с устната кухина и така спомага за доброто здраве на зъбите и венците. 

Таблетките за смучене BioGaia® Prodentis спомагат за добавянето на полезни бактерии в устата, защото съдържат комбинация от два щама живи бактерии и така спомагат за здравето на зъбите и венците.
Те са лесни и удобни за прием по всяко време, имат приятен ментов вкус и не съдържат захар. 

Продуктът е предпочитан и от пациентите, и от денталните лекари, защото е устойчив към най-често използваните антибиотици и има ефект дори по време на антибиотично лечение. 

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

фасети сапфирени дентална клиника Impression Dent гр.София
Полезно
Д-р Бялев

Цена на циркониеви коронки – защо те са най-добрата инвестиция за усмивката?

Циркониевите коронки са смятани за символ на натурална естетика в стоматологията, тъй като се доближават най-много до вида на естествените зъби. Предимствата им са безспорни, а единственият им недостатък е сравнително високата цена. Дали обаче тя наистина е толкова висока предвид качеството им?

Прочети цялата статия
Smqna-na-amalgama-plobmi-dentalni-kliniki-Sofia
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Кога да подменим амалгамените пломби?

Амалгамените пломби са често срещани, като някои пациентите могат да имат по няколко такива. Причината – честата им употреба в близкото минало. Какви са недостатъците на амалгамата и кога е време на подменим старите пломби?

Прочети цялата статия