Skip links
Prodentis biogaia 01

Ден на оралното здраве с BioGaia® Prodentis в Impression Dent

Дентална клиника Impression Dent беше домакин на специално събитие, посветено на пробиотичната грижа за добро орално здраве. То беше ораганизирано от нашите партньори от Bio Gaia България. 

През целия ден пациентите на клиниката имаха възможност да се запознаят отблизо с уникалния пробиотичен комплекс BioGaia® Prodentis, да тестват сами продукта и да получат специални подаръци. 

BioGaia® Prodentis е уникален продукт, който подпомага здравословния бактериален баланс с устната кухина и така спомага за доброто здраве на зъбите и венците. 

Таблетките за смучене BioGaia® Prodentis спомагат за добавянето на полезни бактерии в устата, защото съдържат комбинация от два щама живи бактерии и така спомагат за здравето на зъбите и венците.
Те са лесни и удобни за прием по всяко време, имат приятен ментов вкус и не съдържат захар. 

Продуктът е предпочитан и от пациентите, и от денталните лекари, защото е устойчив към най-често използваните антибиотици и има ефект дори по време на антибиотично лечение. 

Здравей,
аз съм Д-р Яна Бялева

Д-р Яна Мохаммад–Бялева завършва „Факултет по Дентална медицина“ към Медицински университет гр. Пловдив, като още по време на обучението си се насочва към основните си интереси в денталната медицина, а именно ортодонтия и естетика.