Клиничен случай циркониеви коронки – Галина

Галина дойде в естетична дентална клиника Impression Dent гр.София с ясното съзнание, че иска да има здрава и красива усмивка. Тя страдаше от пародонтоза, която вече беше оставила негативно отражение върху усмивката ѝ. Още по време на първата си консултация с д-р Бялев тя беше категорична, че иска да подходи проактивно и да се погрижи за здравето си преди да започне да губи зъбите си. 

Галина сподели, че основните ѝ притеснения (освен парадонтозата) са свързани и с ускореното натрупване на зъбен камък при нея  и че от доста време забелязва износване на емайла, а броят на кариесите се увеличава. Въз времето тя беше правила бондинг на част от зъбите си неколкократно, но резултатите за нея не бяха задоволителни. Въпреки, че беше избелва зъбите си няколко пъти, ефектът от тези процедури също не беше удовлетворителен. 

Предвид проблемите на Галина най-доброто решение за нея беше цялостно преобразяване на усмивката с циркониеви коронки. Така започнахме с вземане на предварителни отпечатъци. Последва една от най-важните стъпки в процеса на лечение, а именно изпиляването на зъбите. Следващата стъпка беше поставянето на временни зъби на Галина, изработени чрез CAD/CAM технология. Последният етап от лечението беше поставянето на изработените специално за него циркониеви коронки и така усмивката на нашата пациентка отново засия. 

Преди

Clinical-case-zircown-crowns-Galina-After

След

Clinical-case-zircown-crowns-Galina-Before

През цялото време Галина беше изцяло отдадена на процеса и спокойно можем да кажем, че тя бе един от най-дисциплинираните пациенти в Impression Dent, като стриктно спазва всички препоръки както по време на лечението, така и след него. Накрая резултатите бяха точно толкова удовлетворяващи както за нея, така и за екипа ни. 

Галина си тръгна от клиниката с широка усмивка, а за нас освен задоволството от добре свършената работа, остана и удоволствието, че имаме привилегията да работим с толкова позитивни хора, които истински ни мотивират.

Преди

Zircown-Crowns-Before-Impression-Dent
Zircown-Crowns-Before-Impression-Dent-Sofia
Zircown-Crowns-Before-Impression-Dent-Dr-Byalev

След

Zircown-Crowns-After-Impression-Dent
Zircown-Crowns-after-Impression-Dent-Dr-Byalev
Zircown-Crowns-Before-Impression-Dent-

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

д-р Ибрахим Бялев от Дентална клиника Impression Dent

Вашият лекар

Д-р Бялев

Естетична Стоматология

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в естетичната стоматология, той залага на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, като следва тенденциите в областта на стоматологията.

Вижте други клинични случай

1 Мирела Бахова
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Болки в ставата бяха поводът Мирела да дойде на консултация при д-р Яна Мохаммад-Бялева. Причината да иска да посети стоматолог обаче беше, че искаше да подобри външния вид на усмивката си и да се радва на перфектно подредени зъби.

Прочети цялата статия
преди-след ортодонтско лечение алайнери Invisalign
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Неправилно подреждане на зъбите беше причината нашата пациентка да се обърне към д-р Яна Мохаммад-Бялева за консултация. По време на първоначалния преглед се установи, че за корекция на усмивката ще е необходимо ортодонтско лечение. За щастие обаче то не се наложи да продължи дълго благодарение на системата прозрачни алайнери Invisalign®.

Прочети цялата статия
Clinical-case-Invisalign-Dr-Yana-Before-After
Клинични случаи
Д-р Яна Мохаммад-Бялева​

Клиничен случай – ортодонтско лечение с алайнери Invisalign®

Множество диастеми (разстояния) и неправилна подредба на зъбите доведоха нашия пациент в кабинета на д-р Яна Мохаммад-Бялева. Неговото желание беше да подобри усмивката си и да може да се усмихва широко и уверено.

Прочети цялата статия