Skip links

“Нова усмивка, ново Аз“ – новото риалити на Impression Dent стартира в ефира на Code Fashion TV

“Нова усмивка, ново Аз“ – първият изцяло самостоятелен проект на дентална клиника Impression Dent стартира скоро в ефира на тематичния канал Code Fashion TV. Каним ви на вълнуващо пътешествие към новото аз на една силна и независима жена, на която животът не е спестил предизвикателства. Тя ще промени не само усмивката и външността, но и целия си живот.

Форматът, създаден по идея и продуциран изцяли от Impression Dent ще направи зрителите съпричастни с пълната промяна на Нора Иванова – операционна сестра от София, която мечтае за нова усмивка и нова визия, чрез които да промени живота си. 

Нора е голямата победителка от мащабната кампания на Impression Dent „Нова усмивка, Ново аз“ – кастингът за ново лице на клиниката, който награждава победителят с пълно преобразяване на усмивката без ограничение в стойността на лечението. 

Сред стотиците писма от цялата страна това на Нора успя да трогне най-много ни с искреното желание за промяна и забележителна лична история, които Нора ни разказа. 

В епизодите на „Нова усмивка, Ново аз“ зрителите ще извървят заедно с Нора Иванова пътя към пълното преобразяване на усмивката и живота ѝ. Ще видят нейната откровена изповед и непримиримостта на лекарите от Impression Dent, решени да се борят с всички средства, за да върнат усмивката и самочувствието на една красива млада жена.

„С този проект искаме да покажем на хората колко важна е усмивката и как тя наистина може да преобразява животи. Не е нужно да сте звезда, за да имате красива и ослепителна усмивка. Надявам се зрителите да припознаят себе си в историята на Нора и да направят онази крачка, за която си мечтаят отдавна – да поемат по пътя към своето ново и по-добро аз“, коментира д-р Бялев от Impression Dent.  

Очаквайте скоро „Нова усмивка, ново аз“ всеки понеделник в ефира на Code Fashion TV.