Skip links

„Нова усмивка, ново аз“ стартира тази вечер в ефира на Code Fashion TV

Първият самостоятелен риалити проект на Impression Dent „Нова усмивка, ново аз“ стартира тази вечер в ефира на Code Fashion TV. В пилотния епизод зрителите ще се запознаят с Нора Иванова от София – победителката в едноименния кастинг „Нова усмивка, ново аз“, организиран от Impression Dent. Освен чисто нова усмивка без ограничения в стойността на лечението Нора ще бъде рекламно лице на клиниката в продължение на една година, а зрителите на предаването ще проследят отблизо всяка стъпка от нейната зашеметяваща трансформация.

В пилотния епизод на предаването зрителите ще се запознаят с главната героиня в „Нова усмивка, ново аз“ – 36-годишната операционна мед. сестра Нора Иванова, която се бори сама с предизвикателставата на живота, което в крайна сметка се отразява пагубно върху нейната усмивка и външен вид.

Ще разберат с какво тя спечели сърцата на екипа на Impression Dent и защо лекарите от клиниката начело с д-р Бялев избраха именно нея, за да сбъднат мечтата й за нова усмивка.

Самата Нора ще прекрачи за първи път прага на клиника Impression Dent и ще се срещне очи в очи с екипа, който се надява да сбъдне най-голямата й мечта. Какви трудности обаче ще се изпречат на пътя им и какво предстои за Нора в хода на лечението?

Гледайте „Нова усмивка, ново аз“ в ефира на Code Fashion TV 22 януари всеки понеделник от 21:00ч с повторение в неделя от 11:00ч, както и в YouTube канала на Impression Dent ТУК.

Leave a comment