Skip links

Д-р Бялев за риалитито „Нова усмивка, ново аз“: Този проект е моя сбъдната мечта

Първият самостоятелен риалити проект на Impression Dent “Нова усмивка, ново аз” вече е факт в ефира на Code Fashion TV. Всеки понеделник зрителите могат да проследят трасформацията на победителката от едноименния кастинг Нора Иванова и да проследят етапите на нейното преобразяване от лекарите на Impression Dent, начело с д-р Бялев. Как една усмивка може да промени един живот и какво да очакват зрителите в епизодите на „Нова усмивка, ново аз“? Разговаряме с д-р Бялев.

 

Д-р Бялев, „Нова усмивка, ново аз“ обещава да покаже промяната не само на една усмивка, но и на един живот. Сбъдна ли се мечтата на победителката Нора?

Гледайте епизодите до края на предаването, за да разберете. И все пак ще издам, че Нора я очакват много изненади (освен промяната на усмивката).
Това, което мога да кажа със сигурност, че с този риалити проект и изобщо със създаването на дентална клиника Impression Dent всъщност се сбъдна една моя голяма мечта, което ме прави изключително доволен. Радвам се, че заедно с екипа успяхме да реализираме този, бих казал, наистина мащабен проект и се надявам да се хареса на зрителите и нашите бъдещи пациенти.

 

Как се роди идеята за „Нова усмивка, ново аз“?
Идеята за този проект я има отдавна. Във времето аз и екипа ми сме участвали в подобни формати, като сме променяли усмивките на техните участници, което винаги е било много удовлетворяващо.

Искаше ми се обаче да създадем изцяло наше риалити, в което да представим (смея да твърдя огромния потенциал) на Impression Dent и на нашите лекари, както и разбира се да променим изцяло усмивката и живота на един човек, защото в крайна сметка това е целта да сме избрали лекарската професия. Всичко останало е на заден план.

 

Победителката от „Нова усмивка, ново аз“ беше избрана чрез специален кастинг, който продължи няколко месеца, как и защо се спряхте именно на нея?

Да, така е, за да излъчим победител имаше своеобразен конкурс, в който се включиха стотици хора от цялата страна. Интересът наистина беше огромен, защото и наградата не беше малка – да променим изцяло усмивката на един човек без значение от стойността на лечението и процедурите, които ще се наложи да правим.

Няма да скрия, че изборът не беше никак лесен. Тук е момента да кажа, че съм благодарен на всеки един, който сподели с нас откровената си история. С екипа ми се постарахме да върнем обратна връзка към всяко писмо и се надявам да сме успели.

Държа да подчертая, че имаше много пациенти, които потенциално бяха подходящи за тази промяна, но Нора успя да ни впечатли истински на първо място с чистота и добросърдечността си, които не беше изгубила, въпреки многото трудности и изпитания, на които я беше подлагал живота.

Освен това нейната усмивка наистина имаше нужда от комплексна и цялостна рехабилитация. В това ние видяхме оргомен шанс да покажем отблизо нашата работа и професионализма на нашите специалисти.

 

Какво ще получи победителката в „Нова усмивка, ново аз“ освен пълното преобразяване на усмивката си?

Както вече стана ясно, Нора ще получи цялостно комплексно преобразяване на усмивката, което включва терапевтично, имплантологично и протетично лечение. Това ще се случи изцяло в Impression Dent благодарение на нашия мултидисциплинарен екип. Освен това в продължение на една година тя ще бъде рекламно лице на клиниката. С това целим да покажем, че всеки заслужава и може да има красива и ослепителна усмивка. Погрешно е схващането, че това е привилегия, достъпна само за звездите. Тъкмо обратното – съвременната дентална медицина вече предлага толкова много, че всеки без изключение може да има мечтаната усмивка и да се чувства уверен, което се отразява невероятно на живота му като цяло. Повярвайте ми, в клиниката ставаме свидетели на такива промени ежедневно и чуството е наистина много удовлетворяващо.

Освен това за нашата победителка Нора сме подготвили и други изненади, които да върнат красотата и самочувствието й, за което сме много благодарни някои от нашите партньори, но засега няма да издавам повече, защото предстои да разберете в следващите епизоди на предаването.

 

 

 

Какво ще видят зрителите в епизодите до края на предаването „Нова усмивка, ново аз“?
Ще видят много искрени и неподправени емоции, ще видят много въление (и то не само у Нора). Ще видят една истинска история и истински мечти, каквито всеки от нас има. Разбира се, че ще има какви много положителни моменти, които да ги накарат да се усмихнат, така и много емоционални и трудни моменти, които ще ги накарат да се замислят.
Ще видят разбира се и нашата работа, всеки детайл от нея – от първото посещение в клиниката, през плана за лечение и всички манипулации и процедури, през които преминава едно цялостно преобразяване на усмивката до финалния резултат и сбъдването на мечтата.
Между другото, страхът от зъболекар е сред най-честите причини за влошеното орално зраве и затова много се надявам, показвайки на хората нашата работа от толкова близо много от тях да преодолеят страха, а защо не и да ни се доверят да върнем и тяхната усмивка.

 

Гледайте всичи епизоди на „Нова усмивка, ново аз“ в YoTube канала на Impression Dent ТУК.

Leave a comment