Skip links

Impression Dent спрестижно отличие от Code Fashion Awards 2024

Дентална клиника Impression Dent беше отличена със специална награда за риалити проекта „Нова усмивка, ново аз“ по време на шестото издание на годишните награди Code Fashion Awards. Призът Impressive smile беше връчен на основателя на клиниката д-р Бялев за първият самостоятелен риалити проект, продуциран от Impression Dent в партньорство с българската модна телевизия Code Fashion TV.

„Този проект беше много важен за нас, защото успяхме да покажем как промяната на усмивката може да промени целият живот на човек и най-важното – показахме на зрителите нашата работа и професионализъм в детаили. Успяхме да направим това благодарение и на Code Fashion TV. Благодаря ви за партньорството и най-вече благодаря на целия екип на клиниката на всеотдайната работа! “, каза д-р Бялев от сцената при получаването на наградата.

На бляскавата церемония, която се проведе в столицата бяха отличени най-значимите проекти, личности, дизайнери и брандове на модната сцена в България за 2023-та година, които бяха избрани от публиката чрез гласуване. Специалните награди на Code Fashion TV се присъждат от името на медията и отличават личности, проекти и събития без аналог у нас.

Първият самостоятелен проект на Impression Dent „Нова усмивка, ново аз“ се излъчва по Code Fashion TV всеки понеделник от 21.00 часа. Той показва трансформацията на победителката от едноименния конкурс, организиран от Impression Dent през 2023-та година. Вижте всичко за предаването ТУК.

Leave a comment