Skip links

Нора Иванова: „Нова усмивка, ново аз“ промени живота ми!

Броени дни след финала на първия самостоятелен риалити проект на Impression Dent „Нова усмивка, ново аз“ се срещаме с голямата победителка от едноименния кастинг Нора Иванова от София, която вече се радва на чисто нова усмивка и визия и ще продължи да бъде лице на клиниката в рамките на тази година.

Нора, поздравления за новата усмивка и невероятната трансформация, през която премина. Как живее днес променената Нора?

Променената Нора днес живее един много по-спокоен, но и по-вълнуващ живот. Постоянно се усмихвам на абсолютно всичко и на абсолютно всички, за да покажа колко съм хубава, колко са хубави зъбите ми. Мечтая си за много неща, мечтая за по-добро бъдеще, за повече усмивки.

Радвам се, че имах късмета да сбъдна една своя голяма мечта и да разреша проблем, който ме тормозеше ежедневно години наред и съсипваше увереността ми.

След промяната си спомних какво е да не се притесняваш от нищо във външния си вид и определено се почувствах много по-уверена, което се отрази положително на всички аспекти от живота ми. Не се срамувам да общувам, усмихвам се широко без притеснения за зъбите си. Точно обратното – непрекъснато получавам комплименти за тях, но може би най-важното е, че вече общувам без да се стеснявам. Щастлива съм!

Какво би казала неуверената и плаха Нора, която дойде за пръв път в клиниката на жената, която виждаме днес в нейния пълен блясък?

Сегашната Нора би казала на предишната Нора, която беше изключително неуверена себе си да бъде по-уверена, по-целеустремена, по-вярваща в мечтите си и в това, което прави и никога да не се отказва, защото наистина накрая мечтите се сбъдват.

Както споделих и в самото предаване, търсила съм начини да се справя с проблема със зъбите, но по една или друга причина съм била възпрепятствана. С днешна дата обаче смея да кажа, че може би е било по-добре, че се е случило така, защото иначе нямаше да попадна в Impression Dent и да получа усмивката, която имам сега.

Зрителите на предаването видяха целия процес на промяната на твоята усмивка, какво обаче не видяха зад кулисите?
Това, което зрителите не видяха, но пък съм сигурна, че успяха да усетят индиректно са прекрасните отношения, които изградихме с лекарите и екипа на клиниката и със снимачния екип разбира се.

Всички бяха много приятелски настроени към мен и съответно аз към тях, затова смятам, че и моето лечение, и заснемането на отделните епизоди се случи с лекота.

Усетих истински подкрепящо отношение от страна на всички, което е много важно, когато си толкова неуверен и притеснен, колкото бях аз в началото.

Мисля, че това да има „човешко отношение“ и подкрепяща среда е точно толкова важно за пациента, колкото и професионализма и уменията на лекарите. Дори след края на проекта чувствам като приятели хората от екипа на Impression Dent, както и те разбира се винаги ще имат приятел в мое лице.

Какво би искала да кажеш на зрителите, които проследиха твоята трансформация?

На всички тези хора, които ме гледаха в предаването и които си мечтаят да имат същата усмивка като моята искам да кажа само едно – вярвайте в мечтите си, не спирайте, защото това може да се случи и на вас!

Leave a comment