Skip links

Д-р Мерт Карайсенов получи дипломата си на тържествена церемония в МУ-София

Екипът на Impression Dent вече официално може да се похвали с още един дентален лекар в редиците си. Д-р Мерт Карайсенов получи официално дипломата си на тържествена церемония в МУ-София. Горди сме, че д-р Карайсенов започва кариерата си като част от екипа на Impression Dent. Още по време на следването си той трупа опит като дентален асистент и се учи на тънкостите на лекарската професията в хода на ежедневната работа с пациенти.

От месец октомври 2023г д-р Мерт Карайсенов ще бъде на разположение на пациентите на Impression Dent, като негов професионален фокус ще бъде профилактика и терапията.

Целият екип на Impression Dent се гордее с д-р Карайсенов, който показа непоклатима дисциплина и упорист, съчетавайки натоварената си програма в университета с работата в клиниката и се дипломира успешно.

Официално с диплома за звършено образование вече може да се похвали и нашият специалист „Продажби“ Лорина Русева. Тя завърши специалност „Фармация“ във Виенския университет и също получи дипломата си на тържествена церемония в австрийската столица.

Целият екип на Impression Dent пожелава на колегите много професионални успехи, които да отпразнуваме заедно.