Skip links

Започнаха снимките на проекта „Нова усмивка, Ново АЗ“

Снимките на специалния проект на Impression Dent „Нова усмивка, Ново АЗ“ започнаха, а екипът на клиниката вече започна промяната на усмивката на голямата победителка от конкурса. Видео поредицата ще покаже трансформацията на 36-годишната операционна сестра Нора Иванова от София – жена с голямо сърце и благородна професия, любяща дъщеря и майка, която се грижи сама за отглеждането и възпитанието на сина си. Годините стрес и напрежение и многото отговорности, които Нора има в крайна сметка водят до загубата на нейната усмивка.

В епизодите зрителите ще научат нейната лична история и ще проследят пътят към сбъдването на голямата й мечта – да има нова красива усмивка, която да й вдъхне увереност да промени живота си. Лекарите от екипа на Impression Dent ще разказват подробно за всички процедури и манипулации, през които Нора ще премине. Те ще покажат, че за съвременната дентална медицина няма невъзможни неща, особено когато грижата за пациента е поверена в ръцете на доказани професионалисти. А за да заблести красивото лице на Нора още повече след промяната на усмивката ще се погрижи един от най-уважаваните и доказаните дерматолози у нас д-р Петрана Каляшева, с която Impression Dent си партнира.

Проектът „Нова усмивка, Ново АЗ“ стартира в началото на 2023-та година и пожъна огромен интерес. Стотици хора от цялата страна се включиха в конкурса с лично писмо до д-р Бялев и екипа на Impression Dent и с мечтата да получат своята нова перфектна усмивка.

„За мен и моите колеги този проект е особено специален. С него искаме да покажем, че мечтите могат да се сбъдват и че всеки може да има своята мечтана усмивка. Уверявам ви, че изборът кой да е спечели не беше никак лесен. Получихме стотици писма от мъже и жени от цялата страна. Прочетохме много внимателно всяко едно с необходимото внимание и уважение. Смятам, че изборът на Нора отразява най-добре философията на кампанията и че с нея ще покажем какви чудеса могат да се случат с всеки човек. Нейното позитивно отношение и отдаденост на процеса много помагат в работата ни. Щастлив съм, че заедно с моя екип ще променим живота на тази изключителна жена и ще й върнем усмивката“, коментира д-р Бялев.

След преобразяването на усмивката Нора ще се превърне в лице на дентална клиника Impression Dent.