Skip links

Impression Dent започва партньорство с VIP Health Assistance

Дентална клиника Impression Dent вече е част от партньорската мрежа VIP Health Assistance – платформа, създадена с цел усъвършенстване на организацията по осигуряване на всички видове медицински услуги, предоставяни от водещите специалисти и лечебни заведения в страната и чужбина.

„Водени от желанието да осигурим на нашите пациенти не само най-доброто лечение и комфорт в клиниката, но и извън нея, доверихме грижите за консултирането, организацията и логистиката на пацинети извън София и страната на партньорите ни VIP Health Assistance. Техният опит и професионализъм ще помогнат нашите пациенти не само да направят добър и информиран избор, но и да не бъдат спокойни, че организацията на лечението им е в добри ръце и ще получат високото качество и безупречно отношение, което очакват“, коментира д-р Бялев, основател и собственик на Impression Dent.

„Ние гарантираме вашето спокойствие като наши клиенти и пациенти на Impression Dent. Заедно с колегите от клиниката сме готови да бъдем в услуга на вашето здраве 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нашата мисията е пълно удовлетворяване на потребностите на пациентите от бърз, адекватен и лесен достъп до здравни услуги на най-високо ниво“, каза от своя страна Николета Велева, управител на VIP Health Assistance.

Leave a comment