Дентална клиника Impression Dent и д-р Каляшева – заедно в името на красотата

Dental Clinic Impression Dent Dr Kalyasheva

Дентална клиника Impression Dent започва партньорство с един от най-доказаните дерматолози у нас д-р Петрана Каляшева. Водени от желанието да удовлетворим изцяло естетическите търсения на нашите пациенти и многобройните им запитвания за препоръчан дерматолог избрахме да се доверим именно на д-р Каляшева.
„На нашите пациенти непрекъснато се стремим да предложим най-добрите грижи и то не само за ослепителната им усмивка. Много от тях търсят препоръка и за други специалисти, занимаващи се с естетика за лице и тяло. Стартираме партньорство с д-р Каляшева, за да сме сигурни, че нашите пациенти са в най-добрите ръце. Щастливи сме да си партнираме с такъв доказан професионалист“, коментира управителят на Impression Dent д-р Бялев.
Д-р Петрана Каляшева е специалист с богат опит в клиничната и естетична дерматология. Завършва медицина през 1994 г. в Медицинска Академия, София. През 2000 г. придобива специалност по дерматология и венерология. От 2002 г. се занимава с естетична дерматология. През годините участва в множество национални и международни дерматологични форуми, както и в редица международни програми за лечение и превенция на полово предавани болести.
През 2013 г. д-р Каляшева участва в основаването на частен медицински център „Дерма София“. Основната цел на медицинското заведение е да осигурява висококвалифицирани медицински услуги в областта на дерматологията, полово предаваните болести, естетичната дерматология, лазерните процедури и медицинската козметика.
Всички пациенти на дентална клиника Impression Dent могат да се възползват от специални условия при извършване на естетични и лазерни процедури от д-р Каляшева и екипа ѝ.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

Още полезни статии от нашия блог

Анелия-нова-усмивка-Дентална-Клиника-гр.София-Impression-Dent
Полезно
Д-р Бялев

Видове Фасети. Кой да изберем?

Фасетите са един от най-предпочитаните методи за корекция на несъвършенства по зъбите. В съвременната естетична стоматология изборът на фасети е богат, а за да разберете кои биха най-подходящите за вас трябва да съобразите редица фактори.

Прочети цялата статия
Pulpit-Kakvo-Predstavlqva-Dentalna-Klinika-Impression-Dent.
Полезно
д-р Главинов

Вадене на зъб. Какво е нужно да знаем?

Ваденето на зъб е една от най-неприятните асоциации, с които повечето хора свързват стоматологията. В Impression Dent се борим по последно да спасим всеки зъб, но понякога ваденето му или т.нар. екстракция е просто неизбежно.

Прочети цялата статия