Дентално лечение по време на отпуск в България. Как да го планираме?

Да съчетаем полезното с приятното е най-добрият вариант да прекараме лятната ваканция. Ако искате да се завърнете у дома с чисто нова блестяща усмивка, ето няколко неща, които трябва да знаете преди да предприемете денталното си лечение.
В тази статия ще научите:

Какво трябва да знаете преди започване на дентално лечение в България?

Много от нашите сънародници, живеещи извън страната, често предпочитат да се доверят на български лекар за стоматологично лечение. Причините за това могат да са много и различни, но най-съществената сред тях е изключителни високото качество на услугите  на денталните специалисти у нас. В Естетична Дентала Клиника Impression Dent -гр.София, квалификацията на лекарите, оборудването и използваните материали отговаря на най-високите световни стандарти.

По-достъпната цена на услугата у нас също е важен фактор. Различията в стандарта на живот между България и страните от Западна Европа например прави възможно да получите дентално лечение на най-високо ниво на доста по-приемлива цената от тази, която бихте платили в западните страни.

Не на последно място липсата на езикова бариера за някои пациенти също е от значение, за да се чувстват комфортно в комуникацията си с лекаря и екипа на денталната клиника.

Как да изберете своя лекар и дентална клиника?

Да се доверите на някого от разстояние, още повече на лекар не е толкова лесно. Затова ви съветваме да проучите внимателно денталните специалисти, към които сте се насочили и то поне няколко месеца преди планираното пътуване. Проучете мненията и отзивите за клиниката и съответния специалист, като най-добре се допитайте до мнение на ваши близки или познати, които са ползвали неговите услуги. Разгледайте внимателно клиничните случай, върху които е работил и резултатите,които е постигнал (това вече е изключително лесно с помощта на социалните мрежи). Поинтересувайте се също от образованието и квалификациите на лекаря. Набавете си възможно най-много достоверна информация, така че да се сигурни в компетентността на специалиста, на когото ще се спрете.

Dentalno-Lechenie-v-Bulgaria

Как да планирате и разпределите времето си?

Съветваме ви да се свържете предварително с избраната от вас клиника и да обсъдите детайлно процеса по консултация, изготвяне на лечебен план и схеми на плащане. Колкото повече информация за настоящото си състояние предоставите предварително, толкова по-подготвен ще е вашият лекар по време на първоначалния преглед и консултация. 

Добре е да знаете, че срокът на лечението за всеки пациент е строго индивидуален и зависи изцяло от неговото обективно състояние. Различните процедури отнемат различно време, но с изготвянето на лечебен план ще можете да придобиете представа за броят на посещенията и манипулациите, които ви предстоят в рамките на лечението. 

Никой не иска да прекара лятната си ваканция на стоматологичния стол и това е разбираемо. Затова доброто планиране на лечението ще ви позволи едновременно да се сдобиете с красива и усмивка и да се радвате на ваканцията си.

Хареса ли ви статията ? Споделете я с приятели

д-р Ибрахим Бялев от Дентална клиника Impression Dent

Вашият лекар

Д-р Бялев

Естетична Стоматология

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в естетичната стоматология, той залага на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, като следва тенденциите в областта на стоматологията.

Вижте други полезни статии

Анелия-нова-усмивка-Дентална-Клиника-гр.София-Impression-Dent
Полезно
Д-р Бялев

Видове Фасети. Кой да изберем?

Фасетите са един от най-предпочитаните методи за корекция на несъвършенства по зъбите. В съвременната естетична стоматология изборът на фасети е богат, а за да разберете кои биха най-подходящите за вас трябва да съобразите редица фактори.

Прочети цялата статия
Pulpit-Kakvo-Predstavlqva-Dentalna-Klinika-Impression-Dent.
Полезно
д-р Главинов

Вадене на зъб. Какво е нужно да знаем?

Ваденето на зъб е една от най-неприятните асоциации, с които повечето хора свързват стоматологията. В Impression Dent се борим по последно да спасим всеки зъб, но понякога ваденето му или т.нар. екстракция е просто неизбежно.

Прочети цялата статия