Skip links
Вадене на зъб 01

Какво е първичен дентален преглед и защо е важен?

Казват, че и най-дългото пътуване започва с една крачка. Това важи с пълна сила и за преобразяването на усмивката. Първата и основополагаща стъпка в този процес е именно първата среща и преглед при вашия лекар.

Какво е първичен дентален преглед?

Това е първоначалният преглед, при които вашия дентален лекар ще установи какво е настоящото си състояние и ще ви консултира подробно.  Съветваме ви по време на този преглед да споделите всичко, което ви интересува или дори тревожи и да запознаете своя специалист детайлно с всичко, свързано с оралното ви здраве и да му предоставите информация и документи от предишни прегледи и изследвания, ако имате такива.

Това е моментът, в който да запознаете вашия лекар с желанията и очакванията от лечението и да обсъдитe заедно как ще протече лечението ви и как да постигнете желаните резултати.

Как протича първичният преглед?

След като ви посрещнем в Естетична дентална клиника Impression Dent гр.София ще попълните т. нар. медицински въпросник. В него са включени въпроси, свързани със здравословното ви състояние, алергии, прекарани заболявания, приемате ли медикаменти и т.н. След като ви настаним в кабинета вашият лекар ще направи обстоен дентален преглед, за да установи какво е състоянието на зъбите, венците и здравето на устната кухина като цяло.

По преценка на лекаря може да ви бъде направена панорамна рентгенова снимка, с помощта на която да се установи състоянието на корените на зъбите и костта. В последствие ще ви бъдат направени и фотоснимки, които да послужат за последващ анализ.

Galvanizam-metalni-koronki-Dentalna-Klinica-Impression-Dent

Какво следва след прегледа?

Непосредствено след прегледа ще ви бъде изготвен детайлен лечебен план, в които ще бъдат включени всички манипулации и етапите, през които ще премине лечението ви, за да постигнем желания краен резултат. 

Заедно с него ще получите и подробен финансов план за стойността на лечението и начините на разплащане. След това ще пристъпим към запазване на удобни за вас часове за всички необходими манипулации. 

Не отлагайте грижата за своята усмивка и запишете час за консултация в дентална клиника Impression Dent в София. Свържете се с нас на тел. +359 886 117 887 или чрез контактната форма.

Здравей,
аз съм Д-р Ибрахим Бялев

Аз ще направя красивата ти усмивка възможна! Д-р Бялев е с 8 години опит в естетичната стоматология. Основател е на стоматологична клиника „IMPRESSION DENT", в София, България. Работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната си практика с разбиране към пациентите и техните нужди.